Brunox

The specialist for corrosion protection, bike cleaners, brake cleaners and chain oil

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

BRUNOX AG on sveitsiläinen vuonna 1993 perustettu korroosiosuojaan erikoistunut yritys. Heidän valikoimaansa kuuluu ensisijaisesti voiteluaineita, suihkeita ja muita pyörien hoitotuotteita. BRUNOX on tullut erityisen tunnetuksi tuotteistaan pyöräilypiireissä.

BRUNOX-tuotevalikoima 
BRUNOX tarjoaa tuotteita niin kuntoilijoille kuin pyöräilyn ammattilaisille. Erilaisten ketjuille tarkoitettujen voitelusuihkeiden ja hoitotuotteiden lisäksi valikoimassa on myös runsaasti tuotteita jousituksen hoitoon, jarrulevyjen puhdistusaineita, lukitesuihkeita, hiilikuituosien hoitotuotteita ja asennustahnoja sekä korroosiosuoja-aineita. Yritys valmistaa muun muassa yleissuihkeita pyörien huoltoon ja hoitoon. Suihkeet auttavat suojaamaan pyörän osia vedeltä, hiekalta ja lialta. Lisäksi BRUNOX tarjoaa myös erityisiä hoitoaineita joustaville etuhaarukoille ja iskunvaimentimille. 
 
Yrityksen tuotevalikoimasta löytyy ketjuöljyjä, hiilikuituisten osien hoitoaineita ja asennustahnoja, jarrujen puhdistusaineita ja korroosiolta suojaavia aineita lukkoihin, saranoihin ja niveliin.