•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Brooks

Nahkasatulat, laukut ja tarvikkeet valmistajalta Brooks England ovat aina olleet tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja kestävyydestään. Tänä päivänä n. 150 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen Brooksin tuotteet ovat edelleen huippusuosittuja laatutietoisten pyöräilijöiden keskuudessa.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Brooks yhdistää tuotteissaan menestyksekkäästi perinteet ja innovaatiot. Yritys tarjoaa valikoimassaan klassisten nahkasatuloiden lisäksi kattavan valikoiman erilaisia perinteisin materiaalein valmistettuja tuotteita, mutta myös uusia nykyaikaisista erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettuja tuotteita.

Brooks England on maineikas yritys, jonka tuotteissa yhdistyy 150 vuotta perinteitä huippuluokan osaamiseen ja klassiseen designiin. Siksi Brooksin valmistamat tuotteet ovat aina olleet tunnettuja niiden huippuluokan laadusta ja tyylistä. Nykypäivänä Brooks on tunnetumpi ja suositumpi kuin koskaan. Onhan se niin, että heidän muotoilunsa ja tyylinsä ei tule koskaan olemaan poissa muodista...