BELL

Bell-pyöräilykypärät: sinun turvallisuuttasi varten

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Kalifornialainen kypärävalmistaja BELL tarjoaa pyöräilijöille arvokasta suojaa ja luotettavan turvavarusteen niin tien päälle ja metsään kuin bike parkiin. BELL on yritys, jolla on pitkä kokemus turvavarusteista ja tämä näkyy hyvin heidän erittäin laadukkaissa ja innovatiivisissa tuotteissaan. Yritys sai alkunsa yhden miehen pajana, jossa valmistettiin autonosia 50-luvulla, mutta vuosien mittaan yritys kasvoi yhdeksi maailman johtavista urheiluvarusteiden valmistajista. Jo yli 50 vuotta BELL on valmistanut kypäriä moottoriurheiluun. Ensimmäinen pyöräilykypärä valmistettiin 1975. Tavoitteena pyöräilykypärien kehittämisessä ja valmistuksessa on aina ollut tarjota pyöräilijöille täydellistä suojaa.

BELL-pyöräilykypärät – niin lapsille kuin aikuisille
Pyöräilykypäriä valmistava BELL valmistaa myös pehmeitä ja kovakuorisia suojaavia päähineitä eri tyyleissä erilaisiin käyttötarkoituksiin. BELL tarjoaa suojavarusteita kaikkiin pyöräilyn alalajeihin ja lukuisiin eri käyttötarpeisiin. Siten BELLillä on myös suuri vastuu valmistaessaan kypäriä maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn ja BMX:ään. Myös vauhtilajeihin, kuten freerideen ja alamäkipyöräilyyn löytyy valikoimasta erinomaista suojaa tarjoavia vaihtoehtoja kuten myös aika-ajon ja triathlonin aerodynaamiset vaatimukset täyttäviä kypäriä. Perheen nuorimmille pyöräilijöille valikoimasta löytyy erityisesti lasten vaatimukset ja pään muodot huomioon ottavia vaihtoehtoja.

BELL: Pään suojaa pyöräilijöille
Niin kuntoilijoille kuin ammattilaisille: BELL tarjoaa kaikille pyöräilijöille kypäriä, joissa hyödynnetään alan uusimpia teknologioita. Yli 40 vuoden kokemuksella BELL hyödyntää kattavaa kokemustaan ja osaamistaan pyöräilykypärien valmistuksessa. Kypärien ilmanvaihtokanavat tarjoavat pyöräilijöille aina erinomaisen ilmanvaihdon pään ympärillä. Toinen BELL-kypärien hyöty on niiden keveys, minkä ansiosta ne rasittavat niskalihaksia vähemmän. BELL-kypäriä on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa jokaiseen makuun.