Basil

Pyöräilytarvikkeita pyörämatkoille ja -retkille

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

78 Hakutulokset

BASIL on käytännöllisten ja korkealaatuisten pyörälaukkujen, pyöräkorien ja erilaisten tarvikkeiden valmistaja. Heidän valikoimastaan löytyy myös tuotteita kuten satulasuojia, ohjaustankoadaptereita, käsilämmittimiä, pyöräkelloja ja paljon muuta. BASIL perustettiin vuonna 1970 Hollannissa ja yritys on siitä saakka valmistanut lukuisia erilaisia laukkuja pyörämatkoille ja -retkille. BASIL tarjoaa kattavan valikoiman laukkumalleja naisille, miehille ja lapsille. Laukut ovat erittäin käytännöllisiä lukuisten kätevien yksityiskohtien ansiosta ja ne ovat erittäin korkealaatuisia. Laukkujen suunnittelussa on myös otettu huomioon turvallisuuden maksimoiminen erilaisilla kahvoilla, kiinnikkeillä ja heijastavilla materiaaleilla. Käytännölliset kaksoislaukut sopivat ihanteellisesti pitkille ja mukaville matkoille pyörän päällä. BASIL panostaa myös laukkujensa ulkonäköön, minkä takia laukkujen kuosit ja materiaalit uusiutuvat usein. BASILin valmistamia laukkuja on erityisen kätevää käyttää myös ostosreissuja varten.

Pyörälaukkuja ostosreissulle BASILilta, päivittäinen kumppanisi ostosreissuille pyörällä
BASIL tarjoaa laukkuja ja laukkujärjestelmiä, jotka soveltuvat erityisen hyvin päivittäiselle ostosreissulle kaupungissa ja myös lyhyille pyöräretkille. Yrityksen tuotteet erottuvat joukosta toimivuudellaan ja kestävyydellään. 

Hollantilainen laukkujen valmistaja tekee naisille shoppailureissuille tyylikkäitä suurella tilavuudella varustettuja laukkuja, jotka voidaan kiinnittää tukevasti ja varmasti pyörään. Näin voit tuoda ostoksesi kotiin turvallisesti kuivina säästä riippumatta. BASILin korkealaatuiset pyöräilytarvikkeet on varustettu korkealaatuisista materiaaleista kuten vedenpitävästä polyesteristä, joka todistetusti toimii ja kestää huonoissakin sääolosuhteissa pyöräillessä.

BASILin erityisesti naisille suunnatuilla tavaratelinelaukuilla on käsilaukun tyylinen ulkonäkö, mutta niissä on silti kätevät pyörälaukun ominaisuudet. Naisille, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä myös kaupungilla liikkuessaan. Tilavat etutaskut, mukavat olkahihnat sekä heijastavat yksityiskohdat molemmilla sivuilla ovat vakiovarusteita.  

Valmiina pyöräretkeen BASILin pyörälaukuilla 
BASILin tuotteiden kestävät materiaalit selviytyvät suuristakin iskuista ja rasituksista pyörämatkoilla. Tämä koskee myös pyörien sivulaukkuja, ohjaustankolaukkuja ja tilavia tuplalaukkuja tavaratelineille. Hollantilaisen BASILin pyörälaukut ovat myös vettä hylkiviä ja siten hyvin sisältöänsä suojaavia. Tiettyjen laukkumallien mukana tulee myös erillinen sadesuoja.