ballistol

Tehokkaat tuotteet pesuun ja ylläpitoon pyörällesi

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

16 Hakutulokset

Maalipinnan hoitotuote koko pyörälle, tehokas vaahtopesuaine hankalintakin likaa vastaan, keraaminen ketjuöljy äärimmäisiin olosuhteisiin, voiteluaine pyörän liikkuviin osiin – Ballistolin tuotevalikoima on hurjan kattava ja siitä löydät takuulla juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet pyöräsi ylläpitoon.

BALLISTOL universal oil – voitelee, puhdistaa ja hoitaa
Ballistol voitelee ja puhdistaa pyörän kuin pyörän maantiepyöristä maastopyöriin. Öljy on osoittautunut toimivaksi jopa hienossa aavikkohiekassa. Lisäksi sitä voi käyttää suojaamaan nahkasatuloita halkeilulta. Pyörän lukot, vaihdevaijerit ja sähköjohtojen pistokkeet pysyvät toimivina tai voidaan saada jälleen toimivaksi.

BALLISTOL on testannut tuotteen toimivuutta Foxin ja Rock Shoxin joustohaarukoiden kanssa ja tuote on osoittautunut täydellisesti yhteensopivaksi niiden ylläpitoon ja puhdistukseen. Renkaiden asentaminen on helpompaa, etuvaihtaja pysyy tarkasti toimivana, satula pysyy kunnossa ja sen säätäminen on helpompaa, laakerit pysyvät suojattuna ruosteelta. Tehokas monikäyttöinen suoja koko pyörällesi.

BALLISTOL – monipuoliset tuotteet puhdistukseen ja ylläpitoon
BALLISTOLia voidaan myös käyttää suoja-aineena haavojen ja hiertymien päälle sekä hyttyskarkotteena, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monikäyttöisen trooppisissa olosuhteissa. Näistä ominaisuuksista on erityisesti hyöytä kun sää on todella lämmin tai pyöräilee poikkeuksellisen kuumilla alueilla. Alun perin Ballistol kehitettiin aseöljyksi.