•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

BALLISTOL
Tehokkaat tuotteet pesuun ja ylläpitoon pyörällesi

Maalipinnan hoitotuote koko pyörälle, tehokas vaahtopesuaine hankalintakin likaa vastaan, keraaminen ketjuöljy äärimmäisiin olosuhteisiin, voiteluaine pyörän liikkuviin osiin – Ballistolin tuotevalikoima on hurjan kattava ja siitä löydät takuulla juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet pyöräsi ylläpitoon.

BALLISTOL universal oil – voitelee, puhdistaa ja hoitaa
Ballistol voitelee ja puhdistaa pyörän kuin pyörän maantiepyöristä maastopyöriin. Öljy on osoittautunut toimivaksi jopa hienossa aavikkohiekassa. Lisäksi sitä voi käyttää suojaamaan nahkasatuloita halkeilulta. Pyörän lukot, vaihdevaijerit ja sähköjohtojen pistokkeet pysyvät toimivina tai voidaan saada jälleen toimivaksi.

BALLISTOL on testannut tuotteen toimivuutta Foxin ja Rock Shoxin joustohaarukoiden kanssa ja tuote on osoittautunut täydellisesti yhteensopivaksi niiden ylläpitoon ja puhdistukseen. Renkaiden asentaminen on helpompaa, etuvaihtaja pysyy tarkasti toimivana, satula pysyy kunnossa ja sen säätäminen on helpompaa, laakerit pysyvät suojattuna ruosteelta. Tehokas monikäyttöinen suoja koko pyörällesi.

BALLISTOL – monipuoliset tuotteet puhdistukseen ja ylläpitoon
BALLISTOLia voidaan myös käyttää suoja-aineena haavojen ja hiertymien päälle sekä hyttyskarkotteena, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monikäyttöisen trooppisissa olosuhteissa. Näistä ominaisuuksista on erityisesti hyöytä kun sää on todella lämmin tai pyöräilee poikkeuksellisen kuumilla alueilla. Alun perin Ballistol kehitettiin aseöljyksi.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Aina valmiina

Säännöllinen huolto pidentää jokaisen pyörän elinikää ja sen pystyy tekemään itse aika pienellä vaivalla. Pyörän pesu on helppoa tehdä harjalla ja liinalla. Käytä ympäristöystävällistä pesuainetta ja huuhtele vedellä. Ketju ja rataspakka vaativat erityistä huolenpitoa, sillä saatat joutua irrottamaan ruostetta, likaa ja vanhaa öljyä ja sen jälkeen lisätä uutta öljyä. Keraaminen ketjuölju BikeCer voitelee ja suojaa kaikkia kriittisiä kohtia. Lisäksi siinä yhdistyy kaksi haluttua ominaisuutta, jotka usein heikentävät toisiaan: voitelu ja öljyn pysyvyys. Rankoissakin olosuhteissa nämä ominaisuudet pysyvät voiteluaineessa mahdollistaen sujuvan voimansiirron ja vaihteiston toimivuuden.

Kuin uusi BALLISTOL BikeClean -puhdistusaineella

Muta, pöly ja muut tahrat rasittavat pyörääsi. Siksi säännöllinen ja perusteellinen pyörän pesu on kriittistä pyöräsi toimivuuden ja arvon säilyttämiseksi. Ballistol bike cleaner on tehokas ja lisäksi ympäristöystävällinen ase pyöräsi likaa vastaan. Tehokasta vaahtopesua voidaan käyttää koko pyörän pesuun ketju mukaan lukien.