•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

B + M
Kattavat valaistusratkaisut pyöräilyyn

Yrityksen nimi B + M tulee sen perustajien nimistä Busch & Müller, jotka aloittivat heijastimien valmistamisen vuonna 1925. Siitä lähtien yritys on kehittynyt tunnetuksi valaistusjärjestelmien valmistajaksi pyöräilyyn. B + M tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita valoratkaisuja pyöräilyyn. Liikenne ja valaistusolosuhteet eri vuorokauden aikoina ja vuodenaikoina vaativat laadukkaat valot turvallisen pyöräilyn takaamiseksi. Siksi tehokkaat ja laadukkaat valot ovat erityisen tärkeitä pyöräilyssä ja ne myös varmistavat pyöräilyn nautinnollisuuden säällä kuin säällä. Kaikki tuotteet ovat hyväksyttyjä tieliikennekäyttöön. Busch + Müller valmistaa tuotteensa Saksassa .Yrityksen perustamisesta asti vuodesta 1925 kaikki tuotteet on valmistettu Saksassa Sauerlandin alueella.

B + M– tehokkaita valoja, peilejä ja tarvikkeita pyörän ohjaamoon

B + M:n pyöräilyyn suunniteltuun tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa paristoilla ja dynamolla toimivia takavaloja, heijastimia, LED-etuvaloja, etuvaloja USB-latauksella, dynamoja ja paljon muuta. Lisäksi kypärävalot, ohjaustankokiinnikkeet ja peilit kuuluvat kattavaan B + M:n tuotevalikoimaan.

Ideasta valmiiseen tuotteeseen asti Busch & Müller kiinnittää vahvasti huomiota laadukkaisiin valmistustekniikkoihin. Oli kyseessä sitten heidän huippukehittynyt IQ-heijastinteknologiansa, LED-etuvalot tai jarruvalolla varustettu takavalo – B + M -tuotteita kehitetään jatkuvasti yhä paremmiksi ja niiden ominaisuuksia muokataan asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin sopiviksi.