AXA

Turvatuotteita ja valaistusta pyörille

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

45 Hakutulokset

Pyörätarvikkeita valmistava AXA on yksi Euroopan johtavia pyöräturvallisuusalan yrityksiä. Yritys on erittäin tunnettu markkinoilla erinomaisista pyörien lukitsemisen ja pyörävalaistuksen ratkaisuistaan. Myös turhautuneet pyörävarkaat tuntevat hollantilaisen yrityksen AXA hyvin.

Pyörien runkolukkoja AXAlta – tehokkaita pyörävarkauksien estäjiä
Huippulaatuisten pyöränlukkojensa ansiosta AXA tarjoaa luotettavan suojan varkauksilta. Pyörätarvikevalmistajan tarjoamat turvatuotteet erottuvat selvästi joukosta korroosiosuojiensa ja kestävyytensä ansiosta. Kaksi muuta tärkeää turvallisuutta lisäävää tekijää ovat teräksinen lukon runko ja helppokäyttöisyys. Jatkuvasti parantaakseen tuotteitaan AXA tekee jatkuvasti testejä erilaisilla varkailla yleisesti saatavilla olevilla työkaluilla.

AXAn laadukkaat tarvikkeet – Turvallisuustuotteita, valojen pidikkeitä, dynamon pidikkeitä, ketjuja runkolukoille ja paljon muuta
Lukuisten pyörien lukitusratkaisujen lisäksi hollantilaisen yrityksen valikoimaan kuuluu dynamovaloja, akkukäyttöisiä valoja, valojen kiinnikkeitä, dynamojen kiinnikkeitä, ja ketjuja runkolukkoihin. AXAn dynamot ja valot tarjoavat suuren tehon, optimaalisen valokeilan ja erinomaisen laadun – tuotteet tarjoavat myös turvallisuutta tieliikenteessä matalillakin ajonopeuksilla. AXAn tuotteet ovat siis täydellisiä niin pyöräretkille kuin arkikäyttöön päivin öin.