Atlantic

Ammattilaistason pyörän puhdistamiseen

Pyöräilytarvikkeet

ATLANTICin tuotteilla pyörän puhdistaminen sujuu kuin rasvattu
ATLANTICin tuotteet ovat halutuimpien pyöränhoitotuotteiden joukossa maailmanlaajuisesti. Jo sukupolvien ajan ammattipyöräilijät ja pyörähuollot ovat luottaneet ATLANTICin tuotteisiin jokapäiväisessä työssään. Yritys perustettiin kun Atlantic-Oel Hamburg GmbH (perustettu 1922) ja Mineralölwerk GmbH & Co. KG (perustettu 1897) liittyivät yhteen. Vuodesta 2002 yritykset ovat toimineet yhdessä nimen ATLANTIC Mineralölwerk GmbH alla.

Pesu, Huolto ja paljon muuta – ATLANTICin tuotevalikoima
ATLANTICin tuottevalikoimassa on yli 30 erilaista tuotetta pyörien pesuun, huoltoon, kunnostamiseen ja voitelemiseen. Oikea tuote löytyy lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoima on monipuolinen ja kattava, tarvitsit sitten vanteen kiillotinta, koko pyörän pesuainetta, timanttivaseliinia, puhdistusliinoja tai ketjuöljyä. ATLANTICin tuotteet soveltuvat kaikille, jotka haluavat varmistaa pyöränsä pitkäikäisyyden ja arvon säilymisen pitkällä aikavälillä. Laadukkaat öljyt ja raakamateriaalit valikoidaan tarkasti ja jalostetaan ATLANTIC-tuotteiksi. 

Laadukkaita tuotteita – valmistettu Saksassa 
ATLANTICin tuotekehityksessä ja valmistuksessa luotetaan Saksassa tuotettuun laatuun. ATLANTIC ei käytä avaimena menestykseen ainoastaan omaa tuotekehityslaboratoriotaan eikä pelkästään omia asiantuntijoitaan. Menestykseen tarvitaan myös pyöräilyn harrastajien ja ammattilaisten palautetta. Siksi myös tulevaisuudessa ATLANTIC kehittää tuotteitaan kohderyhmien tarpeiden mukaisesti varmistaakseen todella huippulaatuisten tuotteiden saatavuuden niiden käyttäjille. 

Palkitsevaa kokemusta
Kestävä kehitys, tekninen osaaminen ja yli 90 vuoden kokemus pyörän huoltoon tarkoitettujen tuotteiden kehittämisestä ja valmistamisesta tekevät Atlantic Mineralölwerkistä huipputeknologisen yrityksen. Nämä ovat tärkeitä asioita, jotka myös tulevaisuudessa ovat yrityksen korkealaatuisten tuotteiden ominaisuuksien perustana.