ASSOS

Pyöräilyvaatteita harjoitteluun ja kilpailuihin

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

83 Hakutulokset

Sveitsiläinen ASSOS valmistaa korkealaatuisia pyöräilyvaatteita. Asiantuntijuus on pitkä perinne Assoksella: Yritys on käyttänyt asiantuntijuuttaan ja intohimoaan kehittääkseen anatomisia ja toimivia vaatteita jo yli 35 vuotta. ASSOS-tuotevalikoima sisältää lyhyitä ja pitkiä housuja, aluspaitoja, ajopaitoja, aika-ajohaalareita ja tarvikkeita pyöräilyyn. Pyöräilyvaatteiden lisäksi ASSOS valmistaa myös kehonhoitotuotteita kuten chamois-rasvoja ja geelejä hankaumien estämiseksi. ASSOS tulee muinaisesta kreikankielestä ja tarkoittaa ässää. ”Made by ASSOS” on takuu korkealaatuisista pyöräilyvaatteista. Yrityksellä on ASSOS Competence Centre San Pietro di Stabiossa Sveitsissä ja kaikkien pyöräilyvaatteiden ominaisuudet määritellään sveitsiläisessä pääkonttorissa.

Yksilöllisiä pyöräilyvaatteita miehille ja naisille
ASSOS tarjoaa erinomaista laatua vaativille pyöräilijöille ehkä tärkeimmässä vaatteessa – ajohousuissa. ASSOS tarjoaa kaikin tavoin mukavan istuvuuden takaavia ajohousuja. Ammattipyöräilijöille ASSOS tarjoaa lisäksi valikoiman ammattilaistason pyöräilyvaatteita. Etsit sitten kilpatason ajohousuja henkseleillä tai vaatetta jokapäiväiseen harjoitteluun tai äärimmäisen pitkälle matkalle: ASSOS tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman tuotteita miehille ja naisille, jotka etsivät teknisiä pyöräilyvaatteita. Koska anatomia, ajotottumukset ja mieltymykset ovat aina henkilökohtaisia, on ASSOS kehittänyt oikean ratkaisun jokaiselle urheilijalle.

ASSOS-pyöräilyvaatteet – teknisiä ja täynnä yksityiskohtia
Pitkällä historiallaan ASSOS on yhä uudelleen todistanut asiantuntijuutensa pyöräilyvaatteiden kehittämisessä. Yrityksen periaatetta ”Made by ASSOS” toteutetaan käytännössä heidän tutkimus- ja tuotekehityslaboratorioissaan. Kaikki yrityksen tuotekehitys tehdään Assoksen Sveitsin päämajan kautta. Yrityksen Advanced Ergonomic Pattern design varmistaa täydellisen ajoasennon. Lisäksi kaikki vaatteet ovat keveitä ja mahdollistavat kehon luonnollisen lämmönsäädön eri kerrosten läpi.