•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

aqua2go
kannettavia puhdistusjärjestelmiä pyöräilyyn

Käytännöllisiä painepesureita paljon matkustaville

aqua2go valmistaa pyöräilijöiden tarpeisiin soveltuvia akkukäyttöisiä painepesureita. Kun laite on ladattu, sitä voi käyttää missä ikinä haluaakin, sillä se ei tarvitse ulkoista virtalähdettä eikä vesiliitäntää. Näin voit pestä pyöräsi tehokkaasti vaikka sähköä ei olisikaan saatavilla.


aqua2go – täydellinen ratkaisu pyörän nopeaan pesuun
Erityisesti kun pyöräilet ulkona luonnossa muta, lika, pöly ja savi ovat jatkuvasti mukana: Tässä aqua2go:n painepesurien käytössä on järkeä, sillä ne auttavat sinua puhdistamaan pyöräsi nopeasti pahimmastakin liasta esimerkiksi ennen autoon lastaamista. Lisäksi aqua2go ei pese ainoastaan pyörääsi tehokkaasti: Voit käyttää painepesureita myös esimerkiksi leirintäalueella, ratsastusharrastuksessa tai suolavedessä tapahtuvassa välineurheilussa – kyseessä on siis erittäin monipuolinen ratkaisu puhdistamiseen lukemattomiin eri käyttökohteisiin.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.