Alpina

Kypäriä, urheilulaseja ja tarvikkeita

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

47 Hakutulokset

ALPINA tarjoaa laajan valikoiman ajatuksella suunniteltuja ja toimivia tarvikkeita urheiluun. Valikoimaan kuuluu muun muassa laseja pyöräilyyn, lasketteluun ja vapaa-aikaan sekä kypäriä lasketteluun ja pyöräilyyn. Oli kyse sitten päivittäisestä työmatkasta pyörällä, vapaa-ajan urheilusta, maastopyöräilystä, maantiepyöräilystä tai ammattipyöräilystä: Pyöräilijöille turvallisuus ja hyvä istuvuus ovat aina tärkeitä tekijöitä.

ALPINA-aurinkolaseja pyöräilyyn ja urheiluun
Ammattilaiskäyttöön suunniteltujen pyöräilytarvikkeiden suunnittelu alkoi jo vuonna 1980 kun Werner Grau perusti yrityksen ALPINA. Lyhyen historiansa aikana yritys on jo useita kertoja nostanut rimaa hiihto- ja pyöräilykypärien sekä urheilulasien laadulle ja toimivuudelle uusilla innovaatioilla. Vuosien varrella ALPINA on yhä uudelleen ja uudelleen tuonut markkinoille uusia tuotekehityksen tuloksia, kuten rikkoutumattomat polykarbonaattilinssit polarisoivilla suodattimilla.

ALPINA-pyöräilylasit – Pyöräilyä hyvin suunnitelluilla laseilla
Nykypäivänä niin harrastajat kuin ammattilaisetkin voivat valita laajasta ja huolella suunnitellusta valikoimasta ALPINA-tuotteista, jotka tarjoavat huippuluokan suojaa ja turvallisuutta. Maantiepyöräilijät voivat valita aurinkolasit itsestään tummentuvalla VARIOFLEX-linssiteknologialla (linssien tummuus säätyy automaattisesti valoisuuden mukaan), kahden komponentin silikonisilla korvaosilla ja säädettävällä silikonisella sillalla nenän kohdalla. Lisäksi ALPINA tarjoaa aurinkolaseja naisille, miehille, lapsille ja nuorille aikuisille, joilla on kapeampi pään muoto.

ALPINA-kypärät pyöräilyyn ja lasketteluun
Vuodesta 1996 ALPINA on myös kehittänyt ja valmistanut pyöräilykypäriä, jotka nykyään erottuvat joukosta Run twist lock -mekanisminsa ansiosta, innovatiivinen pyöritettävä kiristysmekanismi niskassa. Lisäksi heidän tuotevalikoimaansa kehitetään ja kasvatetaan koko ajan. Löydät ROSE Bikes -verkkokaupasta kaiken tarvittavan pääsi suojaamiseen kattavasta valikoimasta pyöräilykypäriä, hiihtokypäriä ja lasten kypäriä.