•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

VAUDE LESSEAM -mallisto
Ympäristöystävällistä ja lähes saumatonta vaateteknologiaa

Oletko koskaan taistellut pyörälenkin viimeiset kilometrit saumoistaan hiertävissä vaatteissa? Kuin kymmenen kilometrin ajon jälkeen säämiskä olisi hävinnyt housuista kokonaan? Uudella VAUDE LesSeam -paidalla ja SQlabin pyöräilyyn suunnitelluilla alushousuilla seuraava pyörälenkkisi on takuulla menestys. LesSeam-mallistollaan VAUDE esittelee innovatiivisen tuotepaketin pyöräilyyn haastaen perinteistä käsitystä teknisten vaatteiden kerrospukeutumisesta.

LesSeam on sanaleikki englannin kielen sanoista ”less” ja ”seams”. VAUDE valmistaa LesSeam-paidat ja -housut erityisellä kudontatekniikalla, joka vähentää merkittävästi vaatteissa tarvittavien saumojen määrää. Valmistustekniikka eliminoi paksut saumat ja estää hiertämistä. Kudontatekniikan ympäristöystävällinen puoli: valmistusprosessin ansiosta materiaalien leikkaamisesta ei tule lainkaan leikkausjätettä, mikä vähentää huomattavasti materiaalien kulutusta. Lukuisat erilaiset kudostyypit materiaalissa muodostavat ilmavan mikrorakenteen ja mahdollistavat kosteuden erittäin tehokkaan siirtymisen pois iholta materiaalien läpi.

LesSeam-vaatteet eivät ole kuitenkaan vain aluskerrasto. Ne toimivat erinomaisesti aluskerrastona urheillessa, mutta toimivat loistavasti myös päällimmäisenä kerroksena ominaisuuksiensa ja tyylinsä ansiosta. LesSeam-paita tarjoaa niin miehille kuin naisille mukavan pehmeän ja kuivan mikroilmaston iholle kaikissa pyöräilyolosuhteissa ja on erinomaisen istuvuuden ansiosta lähes huomaamaton.

LesSeam-vaatteiden materiaali on 80 % kierrätettyä polyamidia – tekstiilin valmistus on Euroopassa ja täyttää bluesign®-vaatimukset, mikä merkitsee myös poikkeuksellista ihoystävällisyyttä. SQLab LesSeam -shortsit valmistetaan hyödyntäen samaa resursseja säästävää kudontateknologiaa.

Housut tulevat varustettuina Pro Tour -säämiskällä ergonomian huippuasiantuntijoilta SQlabilta. Pehmuste on erityisesti suunniteltu mukavuus edellä maastopyöräilijöille ja kuntoilijoille, jotka ajavat hieman pystymmässä ajoasennossa, kuin maantiepyöräilijät. Istumaluiden alueella housuissa on ohut geelikerros, pehmuste vaimentaa tehokkaasti värinöitä ja paine jakautuu tasaisesti koko satulan pinta-alalle. Erittäin kehittynyt säämiskä vähentää tehokkaasti satulalla istumisesta koettua painetta, tunnottomuutta ja epämukavuutta.

Tutustu nyt uuteen VAUDE-mallistoon!