•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

ROSE-liikkeet
TUTUSTU PYÖRIEN MAAILMAAN

Pyöräliikkeissämme Bocholtissa ja Münchenissä pyörien räätälöinnillä on tärkeä rooli. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi täydellisen pyörän, oli kyseessä sitten maastopyörä, maantiepyörä tai kaupunkipyörä. Otamme sinusta tarkat mitat ja analysoimme tuloksia räätälöidäksemme pyörän juuri sinulle sopivaksi.
Nykyaikaisen huipputeknologian ansiosta myös kenkien ja satulan ostaminen on tehty huikean helpoksi: Liikkeemme ovat varustettuja mittalaitteistolla istumaluiden erittäin tarkkaa mittaamista varten sekä jalkojen 3D-skannerilla. Tiedot voidaan tallentaa asiakastilillesi avuksi tulevia ostoksia varten verkkokaupassa. Ohjelmistomme vertaavat mittaustuloksiasi tuotevalikoimaamme ja suosittelee sinulle parhaiten sopivia tuotteita. Tietenkin liikkeissämme on myös kattava valikoima pyöräilyvaatteita, pyöräilytarvikkeita ja pyöränosia.
Liikkeistämme löytyy myös pyörähuolto, jossa saat kätevästi pyöräsi huollettua tai korjattua ammattitaitoisen mekaanikkomme toimesta.
BIKETOWN Bocholt

BIKETOWN Bocholt

Bocholtista löydät yhden Saksan suurimmista pyöräkaupoista huimalla 6000 m²:n pinta-alalla. Liike toimii intohimoisten pyöräilyn harrastajien kokoontumispaikkana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. 2017 lippulaivaliikkeemme sai arvostetun Store of the Year Award -palkinnon sekä kansainvälisen EuroShop Retail Design Award -palkinnon innovatiivisesta uudesta tavasta yhdistää multimedian ja verkkokauppatoiminnan parhaat puolet pyöräilyn kivijalkaliikkeeseen. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ostoelämys!

BIKETOWN Bocholt
Werther Straße 44
46395 Bocholt
Saksa
Hotline: 00 800 22 77 55 55 (ilmainen lankapuhelimesta, matkapuhelimesta lisäkustannukset mahdollisia)

Aukioloajat
Christmas Eve and New Year’s Eve: 10am to 1pm
Ma–Pe 10.00 – 19.00
La 10.00 – 18.00


ROSE Bikes München

ROSE Bikes München

ROSE Bikesin liike Münchenissä on ”the place to go” kaikille eteläisen Saksan ja naapurimaiden pyöräilijöille. Liike avattiin 2014 multimedia concept storena ROSE-brändin parhaiden tuotteiden esittelyyn 300 m²:n pinta-alalla. ROSE Bikes München voitti 2015 arkkitehtuuristaan ja konseptistaan ICONIC Award -palkinnon ja samana vuonna myös erittäin arvostetun Saksan Vuoden Kauppa -palkinnon. ROSE Bikes München
Lessingstraße 14
80336 München
Puhelin: +49 28 71 27 55 55

Aukioloajat
Christmas Eve and New Year’s Eve: 10am to 2pm
Ma–Pe: 10–19
La: 10–18