Näytä tuotteet
Kuukauden palautusoikeus Pyörät kootaan Saksassa Yli 100 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  TESTIRAPORTTI

  Täydellistä teknologiaa ja asiakaspalvelua

  Intohimomme ja rakkautemme yksityiskohtia kohtaan on tuotteidemme perusta. Teknisen täydellisyyden ja hienostuneen suunnittelun lisäksi panostamme erityisesti myös siihen, että pyörämme, runkomme ja tarvikkeemme  ovat toimivia päivittäisessä käytössä. Tarkistamme kaikki tuotteemme tarkasti yhdessä insinööriemme ja ammattipyöräilijöiden kanssa ennen niiden päätymistä luetteloomme. Kaiken lisäksi tarjoamme erinomaista palvelua ja ystävällistä neuvontaa tehdäksemme sinun ostokokemuksestasi Rosella mahdollisimman hyvän. Lukemattomat testivoitot ja ostosuositukset eri lehdissä ovat todiste meidän asiantuntemuksesta pyöräilyssä. Tule vaikka itse katsomaan! Tulokset viimeisimmistä testeistä kaikissa luokissa.
   

   

  XEON CW-3100 voittaja kategoriassa "hinta-laatusuhde" RennRad-lehdessä

  RennRad - 08/2017

  Arvostelu: "Xeon CW tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Rosen pyörä ei pelkästään erotu joukosta erinomaisella aerodynamiikallaan, vaan myös ajo-ominaisuuksillaan, erityisesti huikealla ketteryydellään."

   

  XEON CWX-3000 4Granfondon testissä

  4Granfondo (IT) - 06/2017

  ”Pyörä tuo esiin vahvuutensa kun kovan vauhdin ylläpitäminen on pääasia. [...] pyörä, joka on suunniteltu kisoihin ja suorituskykyä vaativille pyöräilijöille...”

   

  X-LITE TEAM-4100 fiets-lehden testissä

  Fiets (NL) - 07/2017

  Arvostelu: " […] Näin kevyt kilpuri tarkoittaa yksinkertaisesti hauskuutta. Polje, jarruta, aja mutka ja kiihdytä uudelleen […] "

   

  ROOT MILLER 2 Velomotionin testissä

  Velomotion - 06/2017

  Arvostelu: "Rose Root Miller 2 on äärimmäisen vahva trail-pyörä erittäin hyvin tuunatulla iskunvaimennuksella, joka sopii rankemmillekin poluille. Hyvä ulkonäkö ja ominaisuudet tässä hintaluokassa, erinomainen viimeistely. […] Kaiken kaikkiaan tämä on vaikuttava vaihtoehto alamäkivoittoiseen ajoon.”

   

  X-LITE CRS-8810 RennRad-lehden testissä

  RennRad 07/2017

  Arvostelu: "Kevyt, ketterä – ja kohtuuhintainen. ROSE ei ole todellisuudesta vieraantunut tuning-kilpuri, vaan täysin soveltuva arkikäyttöön. Muilla osilla sen saa jopa vielä edullisemmin.”

   

  Testivoitto X-LITE 2:lle RoadBIKE-lehdessä

  RoadBIKE - 07/2017

  Arvostelu: "Uusi X-Lite 2 päihittää kilpailijansa keveydellään ja huippuluokan ajo-ominaisuksillaan. Huipputason osat viimeistelevät testin parhaan pyörän. Hyvä suoritus!”

   

  X-LITE CDX-8800 Elessarin testissä

  Elessar (IT) - 06/2017

  “X-LITE CDX onnistuu tekemään sinusta nopeamman siirtämällä tehokkaasti voiman polkimista takarenkaaseen ja vaimentamalla töyssyt, jotta et väsy lainkaan.”

   

  X-LITE CDX-8810 "BDC-MAG.com-sivuston" testissä

  BDC-MAG.com - 06/2017

  “Tämä high-end-malli yhdistää kaikki ominaisuudet parhaaseen selviytymiseen pitkistä vuoristokisoista, ... tämä X-LITE CDX tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.”

   

  ROOT MILLER 2 "365mountainbike:n" testissä

  365mountainbike - 05/2017

  “Korkeimman tason mukavuutta: Pyörä, joka on syntynyt seikkailuja varten ilman tikittävää sekuntikelloa... siitä maastopyöräilyssä on kyse.”

   

  X-LITE CRS-4000 CicloTurismon testissä

  CicloTurismo - 05/2017

  “Kilpailuhenkinen niin tiellä kuin hinnoittelussa. Korkealaatuinen runko, huippuluokan osat...”