Estä puutumiset:
Terryn urheilullinen Arteria-sarja

Istut pyörän satulan päällä lukemattomia tunteja, joten sen on sovittava sinulle täydellisesti. Ohjaustangon ja polkimien lisäksi satula on tärkeä kontaktipiste sinun ja pyöräsi välillä. Suurin osa kehosi painosta kohdistuu pyöräillessä satulaan. Siksi oikea koko, käyttötarkoitukseen sopivuus ja ergonomia ovat ratkaisevia tekijöitä uutta satulaa valitessa. Nämä kriteerit huomioon ottaen Terry kehittää ja valmistaa satuloita, jotka tarjoavat loistavan ajonautinnon kaiken tyyppisille pyöräilijöille: Voit valita erityisesti miehille tai naisille optimoidun satulan useissa eri leveyksissä. Satulasta johtuvat puutumiset ja kivut ovat enää muisto menneisyydestä!

Total RaceComfort
Terry yhdistää keveyttä varten optimoidussa urheilullisessa Arteria-sarjassa ohuen kilpailuhenkisen muotoilun erinomaiseen istuinmukavuuteen pitkiä matkoja ajatellen niin maantiellä kuin maastossa. Leveä aukko keskellä satulaa vähentää merkittävästi painetta herkillä alueilla kumartuessa eteenpäin. Tämä vähentää tehokkaasti epämukavuuden ja puutumisen tunnetta pitkillä pyörälenkeillä. Leveä aukko satulassa on suunniteltu eri muotoiseksi miesten ja naisten satuloissa anatomia huomioon ottaen. Naisilla häpyluu on alempana kuin miehillä. Siksi naisten satuloissa aukko on edempänä kuin miehillä, jotta paineen vähennys kohdistuisi oikealle alueelle.

Paineen vähentäminen herkimmillä alueilla on Terryn 3-Zone-Comfort-periaatteen tärkein tavoite. Satulan muotoilu luo tasaisen painojakauman kohti satulan takaosaa ilman painepisteitä. Muotoilu jakaa painon tasaisesti istuimaluille hyvin muotonsa pitävien materiaalien ansiosta. Erittäin jämäkkä ja suorituskykyinen pehmuste varmistaa, että istuinluut eivät osu anatomisesti muotoillun satulan kuoriosaan. Geeliversiot Arteriasta ovat varustettuja suurilla geelipehmusteilla istumaluiden alueella vielä parempaa painonjakaumaa ja iskunvaimennusta varten – poikkeuksellista istuinmukavuutta varten pyöräillessä.

Jokainen malliversio on myös tyylikäs
Arteria-malliston minimalistinen design litteällä ja ohuella muodolla sopii täydellisesti yhteen pyöräsi kanssa. Kevyen satularakenteen korkealaatuiset materiaalit yhdistävät laadun ja toimivuuden taatakseen mukavuuden ja hauskuuden satulan päällä pitkilläkin lenkeillä. Tyylikkäät mustat CrMo-kiskot yhdistyvät kulutusta kestävään WeatherMax DuraSilk -pintaan. Kokonaisuus näyttää harmoniselta ja saa satulan vaikuttamaan lähes yhdestä palasta veistetyltä. Maastopyörissä Arteria soveltuu erityisesti XC-, marathon- ja kilpapyöräilyyn. Satula tarjoaa myös maantiepyörissä lukemattomia vaivattomia kilometrejä. Valitse oma Terry-satulasi sukupuolen, istumaluiden leveyden ja mukavuuden tarpeesi mukaan.