•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Mitkä ovat tämän kauden kuumimmat trendit? Miten löydän täydelliset varusteet kesäksi? Jennifer Meyermann, ROSE BIKETOWNin vaatetiimin johtaja, vastaa kysymyksiimme ja kertoo vinkkinsä kesäksi!


Mitkä pyöräilypaidat ja -housut ovat muodissa 2018?
Jennifer: "Silmiinpistävän värikkäät paidat pehmeistä materiaaleista ovat tämän hetken trendi. Niiden käyttö yhteensopivien housujen kanssa on tietenkin myös suosittua. Tällä kaudella isot kuviot ja vahvat trendivärit ovat erityisen haluttuja. Tästä kesästä tulee värikäs! Lisäksi yhä useampi nainen on alkanut käyttämään henkseleillä varustettuja bib-shortseja."

Mitä ominaisuuksia keskikesän pyöräilyvaatteilta vaaditaan? Mihin kannattaa kiinnittää ostaessa huomiota?
Jennifer: "PyöräilyvaatteissA pelkkä tyylikkyys ei riitä, vaan tarvitaan myös teknisiä ominaisuuksia. Kuumina kesäpäivinä hyvä hengittävyys on tärkeää. Jotkut valmistajat käyttävät myös ns. Coldblack-teknologiaa tämän saavuttamiseksi. Se minimoi tummien vaatteiden lämmönkeruuta auringonvalosta. Muutamat valmistajat, kuten esim. Q36.5 käyttävät erityistä ompelutekniikkaa, joka lisää vaatteeseen kevyen tuulenpitävyyden samalla säilyttäen erinomaisen hengittävyyden."

Kesällä on liian kuuma aluskerrastolle, eikö vain?
Jennifer: "Näin voisi kuvitella. Teknisestä materiaalista valmistettu alusvaate, joka on tehty esim. erittäin kevyestä verkkomateriaalista on kuitenkin suositeltava vaate kuumallakin. Teknisten materiaalien käytön ansiosta kuumuus ja hiki siirtyvät tehokkaasti ulos vaatteesta. Tämä luo vaatteisiin viilennyksen haihtumisen kautta, mikä tuntuu erittäin miellyttävältä iholla. Täydellistä kesähelteille! Lisäksi tekninen alusvaate suojaa sinua liialta viilenemiseltä taukojen aikana."

Miten suojaudun UV-säteilyltä?
Jennifer: "Vaaralliset UV-säteet kesällä voivat tehdä ihostasi vanhan näköisen nopeasti. Suojautuaksesi ennenaikaiselta ihon vanhenemiselta ja muilta vaaroilta, kannattaa sinun varmistaa, että vaatteesi estävät tai minimoivat UV-säteilyn pääsyn ihollesi. Lisäksi kannattaa aina käyttää sopivaa aurinkorasvaa kohtuullisen korkealla auringonsuojakertoimella. Silmät kannattaa suojata laadukkailla aurinkolaseilla, jotka suojaavat UV-A-, UV-B- ja UV-C-säteiltä. Automaattisella tummennuksella varustetut urheilulasit ovat eritäin suosittuja. Ne tummenevat ja

Mitä vinkkejä antaisit kesän lenkeille?
Jennifer: "Vaikka asiaa tulee harvoin kesällä edes ajateltua, on kevyt tuulenpitävä liivi hyvä valinta hieman lämpimämmilläkin säillä. Pyöräilyliivit mahtuvat pieneen tilaan takataskuun ja ovat kevyitä. Jos tulee lämmin on liivi helppo pakata takataskuun ja se on aina valmiina otettavaksi nopeasti käyttöön jos sää viilenee, edessä on pitkä lasku tai lenkillä tulee pitkä vastatuuliosuus."

TUOTESUOSITUKSEMME KESÄN LÄMPÖÖN