Erinomainen päivitys pyöräilykenkiisi
Maksimaalinen hallinta, suorituskyky ja tuki SOLESTAR-pohjallisilla

SOLESTAR-pohjalliset tulivat markkinoille n. 10 vuotta sitten ja niitä kehitetään kaiken tasoisille pyöräilijöille parempaa ergonomiaa ja suorituskykyä varten. Ammattipyöräilyssä SOLESTAR kuuluu jo monen tallin vakiovarusteisiin.

SOLESTAR-pohjallisten ja monien muiden pohjallisten ero löytyy patentoiduista teknologioista ja kestävistä materiaaleista, joita valmistukseen käytetään.

SOLESTARin motto: Yksi pohjallinen kaikille jalkatyypeille!

Vaikka kaikki jalat ovatkin erilaisia, on paras jalan asento pyöräilykengän sisällä aina sama: neutraali nolla-asento. Tässä asennossa jalka on täydellisen suora eikä se kierrä sisäänpäin tai ulospäin. Ainutlaatuinen Stabilization-Delta-teknologia SOLESTAR-pohjallisissa pitää jalat täydellisessä asennossa. Tämä auttaa muun muassa korjaamaan asentovirheitä ja tukee täydellistä biomekaanista ergonomiaa. Kevyet, mutta silti jäykät pohjalliset sisältävät lasikuidusta ja hiilikuidusta valmistetun ytimen, joka varmistaa sen, että pohjalliset pitävät jalkasi oikeassa asennossa rankassakin rasituksessa.

SOLESTARin käyttämät huippulaatuiset materiaalit tarjoavat huomattavasti paremman kulutuskestävyyden kuin muovista valmistetut pohjalliset.

The SOLESTAR Effect:
 • Parempi mukavuus pyöräilykenkiin
 • Ylikuormitusten ehkäisy
 • Parempi suorituskyky
 • Parempi tukevuus ja hallinta
 • Mitkä SOLESTAR-pohjalliset sopivat millekin pyöräilijätyypille?

  SOLESTAR KONTROL
  SOLESTAR KONTROL -pohjalliset ovat täydellinen valinta intohimoiselle pyöräilijälle maantielle, maastoon ja cyclocrossiin. Niiden erityisen kevyt ja tukeva lasikuituinen ydin yhdistää erinomaisen voimansiirron täydelliseen mukavuuteen.

  SOLESTAR BLK
  SOLESTAR BLK -pohjalliset on suunniteltu pyöräilijöille, jotka vaativat varusteiltaan parasta suorituskykyä. Pohjallisissa on hiilikuituinen ydin ja niitä käyttävät myös useat pro tour -tason ammattipyöräilijät, koska nämä pohjalliset tarjoavat parhaan tuen pyöräilykengän sisällä.

  TOUR
  SOLESTAR TOUR -pohjalliset tarjoavat erinomaisen toimivuuden arkipyöräilyyn ja pyöräretkeilyyn ennaltaehkäisten ylirasitusta ja lihasväsymystä. Joustava mutta tukeva lasikuituytimellä varustettu pohjallinen tarjoaa mukavuutta ja tukea arkeen ja urheiluun.

  Valmistettu Saksassa | SOLESTAR-tyytyväisyystakuu
  SOLESTAR-pohjalliset valmistetaan sataprosenttisesti Saksassa ja niillä on kuuden viikon tyytyväisyystakuu.