Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  Intohimosta tuotekehitykseen

  ROSE – teamwork 


  Tavoitteenamme on rakentaa huippulaatuisia pyöriä. Lukemattomat testit ovat osoittaneet, että ROSEn pyörät kuuluvat maailman parhaimpiin. Pyörämme asettavat uusia trendejä.

  Olemme käyttäneet rungon sisäkautta vietyjä vaijereita, press-fit –keskiölaakereita ja optimoituja putkimuotoja jo useamman vuoden ajan. Runkomme ovat jo kymmeniä vuosia saavuttaneet huippuarvoja jäykkyydestä ja se onkin yksi syistä Rosen pyörien sijoittumiseen maailman johtavien pyörämerkkien ja kansainvälisten testivoittajien joukkoon.

  Insinöörimme ovat intohimoisia pyöräilijöitä ja he viettävät suuren osan vapaa-ajastaan pyörän päällä. Vuodesta 2011 Jürgen Telahr on ollut päävastuussa tuotekehityksestä ja teknisestä suunnittelusta maantie-, triathlon- ja trekkinpyörissä sekä sähköpyörissä. Syntyjään Bocholtilaisena Telahrilla on oikea tausta työhön: ”Bocholtilaisena opit pyöräilemään enne kuin opit kävelemään”, hän sanoo.

  Insinöörijoukkomme kasvoi jälleen 2013. Kaksi uutta maastopyöräilijää Max Sistenich ja Christoph Krüppel vastaavat maastopyöristämme. He pyöräilevät lähes joka päivä eri tyyppisillä maastopyörillä.

  Max Sistenichin ensimmäiset pyörämuistot ovat BMX-radalta kun hän oli vain kahdeksan vuoden ikäinen. “Sain ensimmäisen maastopyöräni vuonna 1990 ja meillä oli todella hauskaa yhdessä“, sanoo Max Sistenich, joka teki harrastuksestaan työn. Hänen rakkautensa pyöriin ja kiinnostuksensa tekniikkaan sai hänet kiinnostumaan pyörien rakentamisesta. Christoph Krüppel on myös iloinen päästessään osaksi ROSE-tiimiä: “Olen iloinen päästessäni yhdistämään työni harrastukseeni ja päästessäni suunnittelemaan uusia pyöriä yhdessä pyöränörteistä koostuvan tiimin kanssa“.

  Yhdessä ammattilaiskuskiemme kanssa, jotka antavat meille hyödyllistä palautetta pyöräilystä, varmistamme runkojemme täydellisen soveltuvuuden käyttötarkoitukseensa. "Niin sen pitääkin olla. Ammattiurheilijat viettävät valtavia tuntimääriä pyörän päällä, joten heidän palautteensa on erittäin tärkeää meille", kertoo Christoph Krüppel. Teknisiin parametreihin kuten jäykkyyteen ja painoon keskittymisen lisäksi panostamme myös dynaamiseen ja moderniin muotoiluun.

  Yhteistyömme Bocholtin ammattikorkeakoulun kanssa yhdessä professori Kerstiensin ja professori Nischin kanssa on toinen tärkeä osa työtämme. He fokusoivat hiilikuiturunkojen optimointiin, kehittävät vaihteistoja sähköpyöriin ja tekevät kokonaisuustutkimuksia täysjoustoisten runkojen ominaisuuksista. Tämä yhteistyö mahdollistaa sen, että voimme yhdistää meidän pitkän kokemuksemme pyörien rakentamisesta vaihtestoratkaisuihin ja viimeisimpään tietoon uusimpien materiaalien käytöstä. Uusimmat tutkimus- ja kehitystulokset voidaan ottaa suoraan teoriasta käytäntöön ja lopputuloksena syntyy runkoja ja konsepteja, joissa yhdistyy tutkimusten ja käytännön kokemusten parhaat puolet.

   
     lataa kartta
  'lataa kartta