Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  ROSE Bikes

  Intohimosta pyöräilyyn 

  Pyöräily on intohimoa, yksilöllisyyttä, elämästä nauttimista. Pyöräily on elämäntyyli. ROSE on pyöräilijöille, jotka arvostavat erityisesti yksilöllisyyttä. Me olemme pyöräilyn asiantuntijoita suurella intohimolla ja rakkaudella lajia kohtaan. Siksi tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisyyttä kaikkien kanavien kautta varmistaaksemme ainutlaatuisen ja nykyaikaisen ostokokemuksen.

  Intohimomme pyöräilyä kohtaan on aina ollut kantava voimamme. Bocholtin pienin pyöräkauppa on kasvanut yritykseksi, joka työllistää 350 henkilöä, jotka ovat aina sataprosenttisesti valmiina palvelemaan asiakkaitamme, koska korkealaatuinen palvelu on meille erittäin tärkeää. Meiltä löydät kaiken mitä pyöräilijä voi toivoa kypäristä ja tarvikkeista kenkiin ja pyöränosiin. Asiakkaamme voivat valita tuhansien merkkituotteiden välillä yli 30 000 m²:n pinta-alalla.

  Räätälöit pyöräsi omien tarpeidesi mukaan. Ajoasento, budjetti, käyttötarkoitus ja haluamasi osat – meillä voit räätälöidä yksilöllisen unelmiesi pyörän. Tämän jälkeen pyörä kootaan käsin Bocholtissa.

  BIKETOWN-kauppamme asettavat pyöräliikkeiden riman täysin uudelle tasolle. Jo kymmenen vuotta ROSE BIKETOWN Bocholt on ollut nähtävyys ja elämysten maailma pyöräilijöille. 6000 m²:n pinta-alalla tarjoamme asiakkaillemme valtavan valikoiman pyöräilyyn liittyviä tuotteita. Lokakuusta 2014 lähtien meillä on myös kauppa Münchenissä. BIKETOWN München yhdistää kivijalkakaupan ja verkkokaupan voimat. Voit räätälöidä unelmiesi pyörän taulutietokoneilla ja isoilla näytöillä. Voit aloittaa konfiguroinnin kotona ja jatkaa sitä kaupassa yhdessä asiantuntevien myyjiemme kanssa. Kaupan alan asiantuntijat olivat niin vaikuttuneita, että he kunnioittivat liikettämme Vuoden kauppa -palkinnolla 2015.

  Olemme aina tukenasi. Et löydä meitä pelkästään paikallisista BIKETOWN-myymälöistämme, vaan myös paikan päältä tärkeimmistä pyörätapahtumista ja tietenkin verkkokaupasta. Sosiaalisesta mediasta, omasta BIKE-CHANNEL.TV-palvelustamme ja asiakaslehdestämme CYCLE STORIES löydät paljon hyödyllistä tietoa ROSE-pyörämaailmasta, käytännöllisiä vinkkejä pyörän huoltamiseen, ajotekniikkavinkkejä, viihdettä ja paljon muuta.

   
     lataa kartta
  'lataa kartta