Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  ROSE BIKETOWN Munich

  - the ROSE concept store  

       

  Toinen BIKETOWN-liikkeemme avattiin lokakuussa 2014 MONA-ostoskeskukseen Müncheniin. ROSE BIKETOWN MÜNCHEN on todellinen multimedia concept store, joka tarjoaa vierailijoilleen korkealaatuisen ja erityisen yhdistelmän tuotteita jännittävässä ympäristössä 300 m²:llä.

  Liikkeessä keskitytään erityisesti teemoihin räätälöinti ja kustomointi. Rosen pyöräkonfiguraattorin avulla asiakkaat voivat löytää liikkeessä unelmiensa pyörän ja lisäksi muokata sitä toiveidensa mukaiseksi – oli kyseessä sitten ergonomiaa tai henkilökohtaisia mieltymyksiä koskeva muutos.

  Saat tietenkin ROSE Concept Store Münchenissä myös erittäin laadukasta henkilökohtaista avustusta asiantuntijoiltamme, mistä me olemme tunnettuja. Liikkeestä löydät lisäksi valikoiman laadukkaita pyöränosia, pyöräilyvaatteita ja tarvikkeita. Kattavan palvelutarjonnan viimeistelee 3D-jalkaskanneri, huoltopaja sekä uusien pyörien luovutus paikan päällä.

  Konseptimme ja sen toteutus vakuutti myös Saksan vuoden kaupat -kilpailun tuomariston. ROSE BIKETOWN MÜNCHEN sai kunnioitetun palkinnon Saksan vähittäiskauppayhdistykseltä (Handelsverbands Deutschland e.V.) vuonna 2015. Poikkeuksellisen hyvän laadun lisäksi tuomaristo kiitti erityisesti tapaa, jolla oli onnistuttu yhdistämään verkkokaupan ja kivijalkaliikkeen parhaat puolet integroimalla modernia digitaalista mediaa.

  Vuoden kaupat -palkinnon voittamisen lisäksi meistä on myös tullut virallinen ISPO Academyn yhteistyökumppani tulevaisuuteen tähtäävällä projektillamme. Yhteistyön tiimoilta esittelemme konseptiamme kansainvälisille jälleenmyyjille ja kauppa-alan asiantuntijoille..

  Konsepti on toteutettu yhteistyössä Blocher Blocher Partnersin (arkkitehtuuri ja suunnittelu) ja redhotmagma (konfiguraattori ja interaktiivinen seinä).
  ROSE BIKETOWN Munich is now online in a 360° panorama tour.

   
     lataa kartta
  'lataa kartta