Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  Logistiikka

  nopea, turvallinen ja luotettava  

  Nykyaikainen logistiikkakeskuksemme jonka pinta-ala on yli 17,500 m² sisältää 60,000 merkkituotetta, jotka ovat heti valmiina toimitukseen. Varastotyöntekijämme takaavat ammattimaisen ja turvallisen pakkaamisen – tietysti tarkistamme loppuvaiheessa, että kaikki tilaamasi tuotteet ovat paketissa. Tiesitkö, että kaikki tuotteemme lähetetään pakettina? Tämä tarkoittaa käytännössä nopeaa toimitusta ja lähetys on aina vakuutettu, riippumatta tilaamiesi tuotteiden määrästä.

  Wusstest du übrigens, dass wir alle Artikel ohne Ausnahme immer als Paket versenden? Das geht besonders schnell und deine Ware ist damit automatisch während des Transports versichert!

  DHL

  Kumppanimme DHL takaa nopean ja turvallisen toimituksen kaikkiin osoitteisiin (kotiin, toimistoon, naapureille, pakkausasemalle). Luotettava toimitus on meille todella tärkeää


  Unelmapyöräsi on tulossa!

  Kaikki pyörät lähetetään erikoisvalmistetuissa kuljetuspakkauksissa, jotka suojaavat toimituksen sisältöä vaurioilta. Pyöräsi toimitetaan käyttövalmiina. Pyörän ja pakkauksen mallin mukaan, sinun on vain säädettävä ohjaintankoa sekä kiinnitettävä polkimet ja kiekot.


   
     lataa kartta
  'lataa kartta