Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  Testikeskuksemme

  Koeaja pyöriämme 


  Testikeskukset

  Hochsauerlandin testikeskus:

  Yhteydessä kumpaniemme Bike-Pension Schröder ja Hotel Hochheide, tarjoamme valikoima pyöriä Willingenissä. Koe Hochsauerland pyörällämme. Lisätietoa: wandern-und-biken.de tai hochheide.com.


  Oberharzin testikeskus:

  Kumpanimme Waldhotel Untermühle:lla on viimeisimmät Rosepyörät. Voit kokeilla pyöriä neljässä “bike parksissa” tai 1200km:n maastopyöräpoluilla. Lisätietoa: mountainbike-hotel-harz.de.


  Vaujanyn testikeskus:

  Testikeskuksemme idyllisessä Vaujany kylässä ranskan alpeissa. Koeaja Rose-pyöriä bike parkissa tai seudun yksi vaativimmista pyöräpoluilla: Alpe d’Huez. Legendaarinen maastopyörätapahtuma Megavalanche järjestetään lähellä Vayjany:ta. Vaujany on oikea paikka seuraavalle pyöräilylomallesi riippumatta siitä jos etsit vaativia nousuja maantiepyörälle tai vaikeita rinteitä maastopyörällesi.  Rosen pyöriä (maantie- ja maastopyöriä) ja pieni Rose showroom on Vaujanyn keskustassa. Lisätietoa: vaujany.com.


  Lake Comon testikeskus:

  Tule koeajamaan maantie- ja maastopyöriä Rosen testikeskuksessa Italiassa, Lake Comon pohjoispuolella. Varaa koeajo mahtavassa maastossa järvinäköalalla. Lisätietoja: sergio@rosebikes.it tai +393383305116.


  Test center Etelätiroli:

  Yhteistyökumppanimme Hotel Tyrol sijaitsee kauniissa Etelätirolin maisemissa Meranin lähellä. Tämä hyvinvointihotelli tarjoaa kaiken mitä pyöräilijän sydän voi toivoa. Kokeile uusimpia maastopyöriämme huikeissa maastoissa.


  BIKE FRIENDS SCHON, MALLORCA:

  Yksikään saari ei tarjoa parempaa ympäristöä pyöräilylle. Pyörävuokraamo on avoinna toukokuun alusta lokakuun loppuun. Klikkaa tästä, niin saat lisätietoa.


  Testikeskus Maria Alm, Itävalta:

  Aja ROSEN pyörillä Hochköning- vuorella. Ederin hotelli sijaitsee Alppien sydämessä Maria Almissa. Kaikki mitä pyöräilijän sydän halajaa, löytyy kylän keskuksesta. Tutustu useisiin reitteihin ROSE- pyörällä ja inspiroidu idyllisestä Hochkönigistä. Moderni neljän tähden hotelli Eder on loistava tukikohta pyöräilylle, rentoutumiselle ja palautumiselle. Klikkaa tästä, niin saat lisätietoa.


   
     lataa kartta
  'lataa kartta