Näytä tuotteet
Kuukauden palautusoikeus Pyörät kootaan Saksassa Yli 100 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  ROSE-kuvasto ja sovellus

  Tilaa ilmainen kuvasto tai lataa sovellus 


     


  Tutustu koko laajaan 2017 ROSE pyöräilykuvastoon.

  Saat kaiken inforaation uusista tulevan kauden ROSE- pyöristä ja näet kohokohdat maantie-, maasto- ja trekking/ fitness pyöristä. 2017 mallin maantiepyörissä on mielenkiintoisia uudistuksia kuten XEON CW:n seuraaja upo uusi X- LITE CW. Meillä on myös mullistavia uutisia maastopyöräilijöille, joihin sisältyy uudistettu SOUL FIRE , hiilikuituenduro, joka rullaa nyt 27,5 tuumaisena.

     


  CYCLESTORIES -lehti


  ROSEn lehti CYCLESTORIES julkaistaan kolme kertaa vuodessa ja se tarjoaa sisältöä niin maastopyöräilijöille ja maantiepyöräilijöille kuin hyötypyöräilijöillekin. Uusien tuotteiden lisäksi voit myös löytää matkakertomuksia, huoltoon liittyviä vinkkejä, haastatteluja ja behind the scenes -juttuja.

       
   


  ROSE-SOVELLUS

  Tutustutko mieluummin ROSE-maailmaan älypuhelimellasi tai taulutietokoneellasi? Siinä tapauksessa voimme suositella sinulle Rosen mobiilisovellusta. Voit käyttää sitä ostosten tekemiseen mobiiliverkkokaupassamme tai ladataksesi kuvaston laitteeseesi. Integroidun viivakoodinlukijan avulla voit tarkistaa onko haluamasi tuote saatavilla myös verkkokaupastamme. Mobiilisovellus on ilmainen ja se on saatavilla saksaksi, englanniksi, hollanniksi ja ranskaksi. Lataa sovellus täältä:

    

   
     lataa kartta
  'lataa kartta