Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  Maksutavat

  Valitse maksutapasi 

  Kansainväliset maksut:

  Maksu etukäteen:
  Kun teet tilauksen, siirrä koko summa ennakkoon ja anna laskun viestiosassa asiakas- tai laskunnumero, tilauksen tekijän koko nimi ja hänen asuinpaikkansa. Kansainväliset maksut: käytä SEPA maksua, maksa tilinumerollemme: Stadtsparkasse Bocholt, IBAN DE02428500350000135251, SWIFT BIC WELADED1BOH, Markt 8, 46399 Bocholt, Germany. 

  Huolehdithan, että maksat osuutesi postikuluista, kun maksat etukäteen.

  Luottokortti:
  Asiakkaamme voivat maksaa myös Mastercardilla tai Visalla. Kun tilaat, anna luottokortin numerosi, turvatunnus ja kortin viimeinen voimassaoloaika. Veloitamme luottokorttiasi, kun lähetämme tuotteet.

  PayPal:
  Voit tehdä turvalliset ja nopeat maksut online PayPalin kautta. Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, voit luoda tilin osoitteessa www.paypal.com/fi ja voit yhdistää pankkitilisi tai luottokorttisi PayPal-tilesi.
  Kaikki maksut Paypalin kautta on euroissa; PayPal veloittaa 2,5 % muista valuutoista. Paypalilla maksaminen on mahdollista ainoastaan Euroopassa.

   

  Muut maksutavat Saksassa:

  Postiennakko:
  Maksat toimituksen yhteydessä. Huomaa ettävalitessasi postiennakon sinun täytyy maksaa postimaksu joka tällä hetkellä on 5,60€ (postiennakko ja palautusmaksu). Huomaa että postiennakkoa voidaan ainoastaan käyttää toimituksiin Saksassa.

  Lasku:
  Maksa koko laskussa oleva summa vaikka palauttaisitkin jonkin tuotteen. Laskulla maksaminen on mahdollista ainoastaan yksityishenkilöille Saksassa.

  Suoraveloitus:
  Anna meille pankkitietosi (tilinumero, pankin nimi ja kotipaikkakunta) tilauksen yhteydessä. Suoraveloitus on mahdollista ainoastaan yksityishenkilöille Saksassa. Veloitus tapahtuu noin 14 päivää toimituksen jälkeen.

  Pidätämme oikeuden maksuun postiennakolla, ennakkoon tai luottokortilla. Ilmoitamme tästä etukäteen.


   
     lataa kartta
  'lataa kartta