Näytä tuotteet
Edulliset hinnat Pyörät kootaan Saksassa Yli 110 vuotta perheperinnettä
Ostoskori
  Rose

  Uusi GORE-TEX® SHAKEDRY -takki

  Uudistunut GORE® WEARin lippulaivamalli 


  Vaatteiden huippuvalmistaja GORE® WEARon jatkanut innovointia GORE-TEX® SHAKEDRY -materiaalin muodossa. Tämä tuulen- ja vedenpitävä materiaali on kestävää, mutta lisäksi myös hengittävää ja kevyttä. Vesi kirjaimellisesti valuu pois kankaan päältä ja takin pystyy kuivaamaan nimensä mukaisesti yksinkertaisesti ravistelemalla. Mitä muuta voisi vielä toivoa?

  Eikä kaikki ole vielä tässä! Edellä listattujen ominaisuuksien lisäksi GORE® WEARin kehittämä uusi materiaali on myös elastista, mikä parantaa sen istuvuutta ja käyttömukavuutta entisestään.


  Uusien entistä kehittyneempien materiaaliominaisuuksien johdosta GORE-TEX® SHAKEDRY –materiaalista valmistetut takit ovat äärimmäisen mukavia käyttää, istuvat napakasti ja tarjoavat entistä parempaa suojaa vaihtuvilta säätiloilta. Takki ei rajoita liikkumista pyörän päällä tai sen ulkopuolella ja ennen kaikkea se ei läpätä kovimmassakaan tuulessa tai ajoviimassa.


  Tutustu GORE® WEARin uuteen valikoimaan ROSE Bikesin nettikaupassamme ja hyödy ensimmäisten joukossa uusien materiaalien tuomista ominaisuuksista!


  Kokeile itse ja tiedät!

  GORE WEAR
  GORE WEAR C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET for men

  The C7 GORE-TEX SHAKEDRY STRETCH JACKET by GORE WEAR is a close-fitting high-end waterproof jacket with external GORE-TEX ACTIVE. Water simply rolls off from the surface and is not absorbed by the...

  343,81 €
   
     lataa kartta
  'lataa kartta