We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Huippulaatua järkevään hintaan
Uudet hiilikuituiset ROSE-kiekot

Aerodynaamiset, äärimmäisen kevyet ja erittäin tukevat: puolentoista vuoden ajan ROSE Bikesin tuotekehitystiimi on työstänyt uusia hiilikuituisia RC-FIFTY ja RC-FORTY -kiekkoja – nyt ne ovat saatavilla!

Alkaen 1350 gramman painolla ROSE-kiekot ovat n. 100 grammaa kevyemmät kuin vastaavat markkinoilla olevat high-end-kiekot – samalla tarjoten loistavaa aerodynamiikkaa. Kiekot ovat kiekonrakennusammattilaisten käsin kokoamia ja niiden viimeistely on – kuten ROSElle tyypiillistä – yksinkertaisesti “made in Germany”. Laadukkaat Newmanin valmistamat navat takaavat äärimmäisen jäykkyyden ennätyksellisestä keveydestä huolimatta ja laakerit on suunniteltu kestävyys edellä. Moderni vannekehän muotoilu pyöristetyllä profiililla tarjoaa hallittavuutta kovissakin sivutuulissa. Kiekot ovat saatavilla niin vanne- kuin levyjarruille 37 mm:n ja 47 mm:n korkuisella vanteen profiililla, joten valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva kiekkosetti – Gravel-pyöräilystä Gran Fondoihin ja maantiekisoihin. Lisäksi kiekot nämä tukevat tubeless ready -kiekot toimivat loistavasti jokapäiväisessä käytössä. On täysin selvää: Nämä kiekot yhdistävät täydellisesti nykytrendin mukaisesti leveämpien renkaiden käytön laadukkaisiin tarkasti suunniteltuihin vanteisiin tekemättä kompromisseja aerodynamiikan suhteen.

Hintakin on lyömätön: Levyjarruille suunnitellut kiekot ovat saatavilla 1458 euron hintaan, vannejarruille suunniteltu RC FIFTY on saatavilla 1562 euron hintaan. ROSE Bikes antaa kiekoille kahden vuoden takuun. Lisäksi tarjoamme kuuden vuoden crash replacement -takuun: jos kiekkosi hajoaa kaatumisessa tai kolarissa, saat uuden kiekkosetin 50 %:n alennuksella.