Q36.5-PYÖRÄILYHOUSUT
Huipputeknologiaa hyödyntävät tekstiilit

Uutta ROSE Bikesin valikoimassa: Huippulaatuiset pyöräilyhousut valmistajalta Q36.5. Ainutlaatuiset, itse kehitetyt ja erityisesti pyöräilyyn suunnitellulla istuvuudella varustetut tuotteet tekevät vaikutuksen ja inspiroivat käyttäjäänsä yhä uudelleen ja uudelleen.

Täydellinen yhdistelmä huippulaatuisia materiaaleja ja tuotekehitystä, joka ottaa huomioon pienimmätkin yksityiskohdat tekee näistä pyöräilyhousuista luokkansa parhaita. Mukavuus, toimivuus, istuvuus... näissä tuotteissa kaikki on kohdallaan.

Innovatiivisen tuotemerkin päätavoite tuotteillaan on ylläpitää optimaalista kehon lämpötilaa. Lämpötilan tulisi pysyä tasaisesti samalla tasolla säästä riippumatta koko lenkin ajan. Q36.5 on tehnyt tästä tuotekehitystyönsä tärkeimmän tavoitteen. Maksimaalista suorituskykyä varten koko harjoituksen ja kisan ajan.

Q36.5 Italiassa valmistettua laatua

Maailman tehokkaimmat pyöräilyvaatemateriaalit kehitetään tiiviissä yhteistyössä tarkasti valittujen ensiluokkaisten italialaisten tekstiilivalmistajien kanssa parasta mahdollista tukea varten urheilijoille kovatehoisissa urheilusuorituksissa.
Q36.5 yhdistää suorituskykyä parantavat materiaalit ja ergonomisen istuvuuden. Kaikki materiaalit valitaan tarkasti käyttötarkoituksen mukaan ja saumojen määrä on minimoitu parasta tehokkuutta, istuvuutta ja aerodynamiikkaa varten. Siksi kaikki vaatemallit valmistetaan ilman etupuolella näkyviä saumoja. Tämän ansiosta tuotteet ovat poikkeuksellisen elastisia ja tarjoavat täysin uudenlaisen tuntuman.
Keveys on saavutettu erityisellä valmistusprosessilla sekä tarkalla suunnittelulla, joka on tuotekehittäjien intohimoisen asenteen tulosta.

Q36.5 FUSION + SUPER MOULDED Pad

Salopette- ja Half Shorts -mallit ovat varustettuja FUSION-säämiskällä. Monikerroksinen pehmuste tarjoaa täydellisen tuen eri kovuuksilla varustetuilla alueillaan. Pehmusteen etuosassa materiaali on joustavaa ja n. 3 mm:n paksuista. Housujen pintamateriaali on myös leikattu ja ommeltu kiinni tähän. Pehmusteen takaosassa paksuus on n. 10 mm ja materiaali on lämpömuovautuvaa erinomaista tukea varten.
SUPER MOULDED Pad on vielä pidemmälle kehitelty versio FUSION padista. Alueilla, jotka joutuvat poikkeuksellisen kovaan rasitukseen korkealaatuisen pehmuste on jopa 12 mm paksu. Pehmusteen sivujen siivekkeillä on 3 mm:n paksuinen ilmava materiaali, joka tarjoaa poikkeuksellisen hyvän hengittävyyden. Nopeasti kuivuva ja hengittävä säämiskä on suunniteltu erityisesti pitkille matkoille.