•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa
557

Touring

Retkeily

Hybrid- & touring-pyörät


Retkeilijöille ja seikkailijoille


SEIKKALIJAN PYÖRÄ, JOSSA MATKAKUUME ON SISÄÄNRAKENNETTUNA

Millään muulla pyörätyypillä ei ole geeneissään yhtä voimakasta seikkailunhalua. Nämä pyörät ovat elementissään matkan aikana ja haasteiden edessä. Ne vievät sinut kaikkialle ja vielä vähän pidemmälle! Kestävyys, toimintavarmuus ja luotettavuus ovat oletusarvo, sillä välinerikot voivat johtaa jopa vaaratilanteisiin.

Elämme maailmassa, joka on täynnä ihmeitä ja henkeäsalpaavia maisemia. Luonnosta löytyy riittämiin paikkoja, jotka osoittavat sen kauneuden, vaikka joskus voi tuntua, että moderni sivilisaatio ylettää kaikkialle asfalttiteineen ja betonirakenteineen. Kartoilta löytyy edelleen jopa tyhjiä alueita – eli ne vielä kartoittamatta! Jos haluat tutkia kaukaisia alueita, tarvitset luotettavan kulkuneuvon. Meidän touring-pyörämme rakastavat seikkailuja yhtä paljon kuin sinäkin, oli kohteena sitten kaukainen sijainti, erälampi tai haastavan nousun valloittaminen! 

Korkealaatuisesta alumiinista valmistetut kaksoisohennetut rungot, pistosuojatut renkaat ja jäykkä alumiininen etuhaarukka ovat kaikki vankkarakenteisia ja luotettavia. Käytännössä toimivaksi todistetut komponentit ja mahdollisuus monipuoliseen lisävarusteluun muodostavat ainesosat seikkailuja pelkäämättömään pyörään. Toimintavarmuutta ja huoltovapautta voi halutessaan lisätä entisestään Pinion-vaihdelaatikolla, Rohloff-navalla ja hiilikuidusta valmistetulla hihnalla ketjuvedon sijaan. Meille pyörän kustomoiminen tarpeeseen sopivaksi on yksi korkeimpia prioriteetteja.

Varmistaaksemme, että jokainen löytää täydellisen ROSE-pyörän, pidämme varastossa myös XL-kokoisia runkoja. Nämä pyörät ovat tehty isoja seikkailuja varten enemmän kuin yhdellä tapaa! Pakkaa laukkusi, meidän touring-pyörämme haluavat lähteä kanssasi seikkailuun! Tulet yllättymään, mihin asti ne voivat viedä sinut.