•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa
13885

Trail

Trail-pyörät maastoon

Trailipyörät – polku palkitsee löytäjänsä!


POLKUJEN ILOA KAIKILLE

Trail-pyörät ovat täysjoustoisia jokapaikanhöyliä, joilla selviät kaikista maastotyypeistä. Ne edustavat maastopyöräilyn ydintä, liikkumista vapaana luonnossa ja puhdasta pyöräilyn iloa. Ne sopiva lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin: Trail-pyörillä on tarpeeksi joustomatkaa teknisistä alamäistä suoriutumiseen ja ne ovat tarpeeksi kevyitä kovavauhtiseen kiipeämiseen. Siten ne tarjoavat erinomaiset ajo-ominaisuudet, mikä vetoaa suureen joukkoon maastopyöräilijöitä. Trail-pyörän kehittyminen on kulkenut käsi kädessä maastopyöräilyn kehittymisen kanssa. Täysjoustojen yleistyessä maastopyörien ominaisuudet nousivat täysin uudelle tasolle. Yhtäkkiä täysin uusi maailma avautui, missä kaikki oli mahdollista. Polut, jotka aiemmin olivat mahdottomia tuntuivatkin nyt täysin realistisilta pyöräilyyn.

Nykyisin erittäin kehittyneet takajousitusten ratkaisut pystyvät käsittelemään hyvin tarkasti maan muotoja ja takarenkaaseen kohdistuvia voimia pitääkseen renkaan koko ajan kosketuksessa maahan taatakseen optimaalisen pyörän hallinnan. Ylämäkeen jousitusratkaisuihin eivät vaikuta poljinvoimat lähes lainkaan, mikä tekee kiipeämisestä todella tehokasta ilman voimahävikkiä. Nämä pyörät ovat oikeastaan miniversioita alamäkipyöristä lenkkipyörän asussa. Pyöriä, jotka tekevät lähes kaikseta mahdollista valtavan laajalla käyttöalueella. Trail-pyörät ovat kuin kotonaan niin Alppien valtavissa nousuissa ja laskuissa kuin Suomen teknisillä juurakkopoluilla. Oli valintasi sitten GROUND CONTROL tai ROOT MILLER, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Nämä kaksi pyörää ovat kuitenkin melko erilaisia.

ROOT MILLER on varustettu 140 mm:n joustomatkalla ja 29” kiekoilla, mitkä useimmiten miellyttävät touring-henkisiä pyöräilijöitä, kun taas GROUND CONTROL on varustettu 120 mm:n joustomatkalla. Loppujen lopuksi on makuasia kumpi trailipyörä sinulle sopii parhaiten. Molemmat maastopyörät ovat räätälöitävissä konfiguraattorimme avulla. Voit siis suunnitella täysin oman pyöräsi, joka kuljettaa sinut mäkien ja laaksojen halki turvallisesti ja joka jakaa unohtumattomat kokemukset kanssasi!