Touring

0 Hakutulokset

Touring

Touring


Nauti luonnossa liikkumisesta


LÄHDE SEIKKAILULLE TOURING-PYÖRILLÄMME

Metsät ja vuoret ovat kiehtoneet ihmisiä aina. Tämän huikean näköalan ihaileminen ei kuitenkaan ole yhtä hienoa kuin sen halki ajaminen maastopyörällä! Laadukkaat touring-pyörät yhdistävät urheilullisen olemuksen täydellisesti mukavaan etenemiseen. Kaikki pitkiä matkoja pyöräilevät arvostavat näidä ominaisuuksia. Kun kyseessä on kilometrien kerääminen pyörän on rullattava pehmeästi ja tarjottavat tehokkaan iskunvaimennuksen, jotta energiaa ei mene hukkaan.

Samaan aikaan pyörän täytyy olla mukava, sillä hyvä mukavuus säästää energiaa ja tekee erityisesti pidemmistä matkoista helpompia taittaa. Touring-pyörillä maiseman halki polkeminen on nautinnollista, matkan pituus ja maastopohja ovat toissijaisia asioita. Aivan kuten käsitys siitä mitä touring-maastopyöräily merkitsee on erilainen riippuen siitä keneltä kysyy, ovat myös touring-pyörämme GROUND CONTROL ja THE TUSKER täysin erilaisia. GROUND CONTROL on varustettu klassisen nykyaikaisella muotoilulla. Se on 130 mm:n joustomatkalla varustettu täysjousto, jonka XS-koolla on takana 115 mm joustomatkaa. Tässä pyörässä riittää suorituskykyä vaikka XC-kilpailun lähtöviivalle ja pitkän matkan kestävyyttä maratonkilpailuun. 27,5-tuumaisten renkaiden ansiosta pyörällä on hyvät rullaavuusominaisuudet ja miellyttävän napakka tuntuma. THE TUSKER taas rullaa 4 tuuman levyisillä renkailla ja se on erityisen hyvä valinta hieman erilaisiin olosuhteisiin. Pyörä rullaa muhkeiden renkaidensa ansiosta helposti lumessa ja pehmeässä hiekassa ja suuren renkaiden kontaktipinta-alan ansiosta se tarjoaa myös ainutlaatuisen pidon ja turvallisuuden tunteen. Nämä ominaisuudet ovat hyödyllisiä myös teknisillä juurakkopoluilla: Vaikka pyörässä ei ole takajousitusta, tarjoaa se uskomattoman hyvän mukavuuden.

Tietenkään nämä pyörät eivät ole suunniteltuja pelkästään urheilulliseen ajoon. Niiden monipuolisuus on suunnaton ja ne osoittavat toimivuutensa myös kaukana metsäpoluilta. Etsit sitten klassista ja nykyaikaista maastopyörää tai äärimmäistä ja erikoisempaa pyörää, valikoimastamme löydät itsellesi juuri sinun käyttötarkoitukseesi oikean pyörän. Minkä pyörän sinä valitset seuraavalle maastolenkillesi?