0 Hakutulokset

Enduro

Enduro-pyörät tulevat ryminällä!


ENDURO-PYÖRÄLLÄ MÄKIEN YLI HALKI METSÄN

Enduropyörät ovat samaan aikaan erikoistuneita alamäkien ajamiseen ja todellisia all-round -pyöriä maastoon kuin maastoon. Niiden parhaat puolet tulevat esiin alamäissä ja mäkisessä maastossa. Enduro-pyörällä pääset mukavasti mäen huipulle nauttimaan huikeasta näköalasta. Laitat kypärän päähän, lasit silmille, polkaiset vauhtia ja ampaiset liikkeelle. ”Vihdoinkin!” jousituksesi suorataan huutaa. Kallista pyörää kaarteeseen, lennät kivikon yli ja hoidat dropin leveä hymy naamallasi. Huippulaadukkaat etuhaarukat ja iskunvaimentimet tuovat mukavuutta ja auttavat sinua eteenpäin kun alusta muuttuu hankalammaksi erittäin hyvän herkkyytensä ansiosta.

UNCLE JIMBO rullaa 27,5-tuumaisilla renkailla – tämä rengaskoko tarjoaa tukevuutta ja ketteryyttä haastavilla poluilla. Pyörän joustomatka on 165 mm – siitä ei ole pitkä aika kun tämä joustomatka nähtiin alamäkipyörissä! Näillä ominaisuuksilla mäen laskeminen on kuin lastenleikkiä! Juuri tätä varten enduro-pyörät on suunniteltu, täällä ne osoittavat todellisen suorituskykynsä. Hyvät kiipeämisominaisuudet ovat kuitenkin myös tärkeässä roolissa, sillä hyvällä enduro-pyörällä myös mäen nouseminen onnistuu helposti. Ainoastaan silloin pyörä tarjoaa kattavan paketin! Siksi nämä alamäkivoittoiseen ajoon suunnitellut pyörät ovatkin niin kevyitä, että mieluummin poljet mäet ylös kuin otat hissin.

Enduro-pyörät ovat yksinkertaisesti hauskoja, sillä ne tarjoavat erinomaiset ominaisuudet ja hyvän suorituskyvyn – juurakkopoluilla, kivikoissa ja enduro-kilpailuissa. Enduro-kilpailuista onkin viime vuosina tullut todella suosittuja, eikä se ole mikään yllätys ottaen huomioon kuinka tämä pyöräilyn alalaji muokkaa maastopyöräilyä aivan erityisellä tavalla: Lajissa kyse on nopeasti vaihtuvasta ympäristöstä nauttimisesta vaihtelevissa olosuhteissa, ystävien kanssa kilpailemisesta haastavilla poluilla, yhdessä pyöräilemisestä sekä urheilusta ja luonnosta nauttimisesta. Nämä asiat jäävät mieleen mahtavan metsäpoluilla vietetyn päivän jälkeen!