•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa
14129

Fitness

Fitness

Fitness / Trekking


Hybridipyörä tarjoaa sinulle vapauden hoitaa lähes kaiken yhdellä pyörällä. Vain kuntosi on rajana, ei pyörä!

LIIKUNTAA PYÖRÄLLÄ MILLOIN VAIN, MISSÄ VAIN

Hybridipyörä on erinomainen valinta pitämään sinut hyvässä kunnossa. Ja mikä parasta, laadukas hybridipyörä soveltuu todella paitsi kuntoiluun ja urheiluun, myös työmatkoille ja muuhun arjen hyötykäyttöön. Mikäs sen parempaa kuin nauttia ajoviimasta hiuksissasi pitkän työpäivän jälkeen? Juuri niin, ei mikään! Pyöräily on erinomainen tapa jättää työpäivän stressi taakseen ja ladata akkujaan. Pyöräsi odottaa sinua, se haluaa lähteä ajelulle, kokea jotakin uutta ja liikkua. Fitness-pyörä on urheilullinen, kevyt, nopea ja napakka kuin maantiepyörä, mutta silti mukava ajettava vaihtelevallakin alustalla. Tulet huomaamaan ROSEn pitkän kokemuksen laadukkaiden hybridipyörien ja maantiepyörien kehityksestä ja valmistuksesta. Runko, kiekot, osasarja – meidän pyöristä löydät vain huippulaatuisia osia, joita käytetään jopa pyöräkilpailuissa. Voit kevyin mielin näyttäytyä lenkillä maantiepyöräilijöidenkin joukossa. Hybridi- ja fitness-pyörät eivät ole pelkästään täydellisiä kumppaneita harjoitteluun ja kuntoiluun, vaan myös todella monipuolisia arkipyöriä. Voit varustaa hybridipyöräsi tavaratelineellä, valoilla, lokasuojilla ja laukuilla. Työmatkapyöräilijät ja pyörämatkailijat tietävät, että jokainen pyöräilty minuutti on hyväksi terveydelle ja kunnolle. Milloin sinä lähdet seuraavalle pyörämatkallesi?

On täysin selvää, että fitness-pyörät mahdollistavat tehokkaan harjoittelun. Tarjotaksemme jokaiselle pyöräilyn harrastajalle ja kuntoilijalle täydellisen pyörän, meillä on valikoimassa runsaasti erilaisia hybridipyöriä ja fitness-pyöriä. Tästä valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Joissakin pyörämalleissa on keskitytty enemmän käytännöllisyyteen kun taas joissakin malleissa maantiepyörän tai maastopyörän antama inspiraatio näkyy vahvemmin ja urheilullisemmin. Ja niille, jotka eivät pysty päättämään, löytyy mallistostamme erinomaisia all-round-pyöriä.

Tietenkin ROSE tarjoaa kattavan valikoiman fitness-pyöriä ja hybridipyöriä myös naisille. Naisten mallit eroavat hieman miesten malleista. Pienempien runkojen ja geometrian lisäksi myös pyörän osat, kuten satula, kahvat ja ohjaustanko on optimoitu naisten anatomiaa ajatellen täydellisen ergonomian saavuttamiseksi.

Jopa 29-tuumaisten renkaiden ystävät löytävät meiltä vaihtoehdon hybridi- ja fitness-pyörien joukosta. Ja he, jotka eivät vielä tunne 29”:n renkaita, ovat huikea rullaavuus, pehmeys ja mukavuus varmasti miellyttäviä ominaisuuksia. Jokaisen ROSEn valmistaman fitness- ja hybridipyörän perustana ovat urheilulliset ajo-ominaisuudet. Haluamme valmistaa pyöriä, jotka innostavat nauttimaan vauhdikkaasta pyöräilystä. Tavoitteemme on saada sinut palaamaan pyörälenkiltäsi hengästyneenä, mutta iloisena ja saada sinut välittömästi ajattelemaan seuraavaa pyörälenkkiäsi.