•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa
17631

Cyclocross

Cyclocross

Cyclocross


Äärimmäisen monipuoliset Cyclocross-pyörät

HALKI MUDAN TAI ASFALTTIVIIDAKON CYCLOCROSS-PYÖRÄLLÄ

Tällä pyörätyypillä on monta nimeä: cyclocross-pyörä, cyclo, crossi, krossi, cyclocrossi, cyclokrossi tai vaikkapa cyclocrossari. Riippumatta siitä miksi näitä pyöriä kutsuukaan, voi niillä ajaa helpossa maastossa lähes kuin maantiepyörällä asfaltilla. Pyöräilyharrastuksen ja pyöräkuntoilun suosion kasvaessa myös cyclocross-pyörät yleistyvät vahvasti. Toinen syy cyclocrossien vahvaan suosioon on niiden monipuolisuus, joka mahdollistaa käytön niin työmatkoihin kuin urheilulliseen harjoitteluun. Myös cyclocross-kilpailujen suosio on kasvamassa niin Suomessa kuin muualla maailmalla. ROSE on kehittänyt huippulaatuisia cyclocross-pyöriä jo toistakymmentä vuotta. ROSE Bikesin pyörät on testattu tiukimpien standardien mukaan ja selvästi niiden ylikin. Rosen pyörillä on ajettu lukemattomia kilpaluja ympäri maailmaa ja ammattipyöräilijöiden palautteen avulla pyöriä kehitetään jatkuvasti paremmiksi.

Cyclocross-pyörät eivät kuitenkaan viihdy pelkästään maastossa ja metsissä. Ne toimivat myös erinomaisesti maantiellä, pyörätiellä ja soratiellä – niin kesällä kuin talvella. Ne sopivat siten erinomaisesti ympärivuotiseen harjoitteluun ja retkipyöräilyyn niin ammattipyöräilijälle kuin kuntoilijalle. Cyclocross-pyörän suunnittelussa yksi suurimmista haasteista on yhdistää kaksi hyvin erilaista maailmaa parhaalla mahdollisella tavalla. Rosen cyclocross-pyörien kokoonpanossa käytetään ainoastaan huippulaatuisia tunnettujen valmistajien osia ja osittain jopa maastopyörissäkin käytettyjä osia parasta kestävyyttä ja tukevuutta varten. Varusteet ja osat kannattaa valita huolellisesti maaston ja käyttötarkoituksen mukaan. Tässä auttaa myös pyöräkonfiguraattorimme, missä voit itse vaikuttaa pyöräsi kokoonpanoon. ROSE Bikesin Saksassa suunnittelemat ja kehittämät cyclocross-rungot ovat urheilullisella geometrialla, tukevilla kiekkoseteillä, cyclocross-renkailla ja muilla cyclocrossiin optimoiduilla osilla varustettuja. Kaikkien cyclocross-pyöriemme vakiokokoonpanot ovat on suunniteltu hyvin tasapainoisiksi, eikä mistään osasta ole säästelty pyörän hintaluokkaan nähden.

Yksi maastopyöräilystä vahvasti cyclocross-pyöriin tullut ominaisuus on levyjarrut, jotka ovat viime vuosina yleistyneet selvästi. Tietenkin olemme Rosella olleet tässäkin asiassa innovaatioiden edelläkävijä ja tarjonneet jo vuosikausia korkealaatuisia levyjarrullisia cyclocross-pyöriä. Suuri jarrutusteho, erinomainen tuntuma, luotettavampi toimivuus märässä sekä kestävyys ovat tehneet levyjarruista ylivoimaisia suhteessa vannejarruihin. Lisäksi nykyaikaiset levyjarrut ovat minimaalisen vähän painavampia kuin vannejarrut. Cyclocross-pyörä on täydellinen valinta niin luonnon ystävälle ja työmatkapyöräilijälle kuin kestävyysurheilijalle, kuntoilijalle ja kisakuskille. Cyclocross-pyörä on mitä mahtavin työkalu erittäin monipuolisiin pyöräilyelämyksiin ja -nautintoihin.