•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

POC VENTRAL AIR SPIN
VIILEYS KOHTAA SPIN-TEKNOLOGIAN

POC VENTRAL ei ole enää mitään sisäpiiritietoa. Niin monet pyöräilijät ovat jo päässeet nauttimaan tästä mukavasta ja kevyestä pyöräilykypärästä. Ja niin monet ovat suositelleet sitä muille. POCin tehtaalta lähtee valtava määrä toimituksia joka vuosi.

Kaudelle 2019 ruotsalainen laatumerkki on antanut lippulaivamallilleen päivityksen. Molemmat lisäykset nimeen kertovatkin tärkeimmät uudistukset: AIR + SPIN.

Uusi teknologia "AIR" tuo POC VENTRAL AIR SPIN -kypärään paljon aiempaa enemmän ilma-aukkoja verrattuna edeltäjämalliin. Ilmanvaihtoa on optimoitu tuulitunnelissa. Aukot on sijoitettu siten, että ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän ilmanvaihdon. Hieno teknologian tuoma lisäominaisuus: uusi ilmanvaihtojärjestelmä on vielä aerodynaamisempi kuin edeltäjämalli, tuntuu paremmalta kovatehoisissa harjoituksissa ja minimoi ilman turbulenssia.

Lisäksi aerodynaaminen kypärä on varustettu "SPIN-teknologialla". Perinteisten pehmusteiden sijaan kypärä on varustettu erityisillä integroiduilla silikonipehmusteilla. Näiden tehtävänä ei ole pelkästään suojata käyttäjää iskuilta onnettomuustilanteissa, vaan niillä on toinenkin tärkeä ominaisuus: ne suojaavat päätä tehokkaasti pyörivien liikkeiden aiheuttamilta voimilta päästämällä pään pyörimään hieman kypärän sisällä. Tämä vaimentaa tehokkaasti päähän kohdistuvan energian määrää onnettomuustilanteissa ja suojaa siten tehokkaasti päätä vammoilta.

Vakuutu POC VENTRAL AIR SPIN -kypärästä ja koe parempi suojaus ja ilmanvaihto!