Pirelli SCORPION™ -maastorenkaat
Villiä menoa pyörän päällä – uusilla SCORPION™ MTB -renkailla XC- ja trail-pyöräilyyn.

Pirelli tekee paluun

Yli kaksi vuosikymmentä asiat ovat olleet italialaisella rengasvalmistajalla pyöräilyn saralla aika rauhallisella tolalla. Nyt Pirelli lähtee hyökkäykseen. Esiteltyään ensimmäiset uudet maantierenkaansa P ZERO™ Velo -sarjasta 2017, he julkaisevat nyt uuden SCORPION™ MTB -malliston maastopyöräilyyn.

Moottoriurheilun ystävät tunnistavat monia yksityiskohtia välittömästi, sillä onhan Pirelli pitäytynyt perinteissään rengasmallien nimeämisen saralla. Siinä missä P ZERO™ merkitsee maksimaalista suorituskykyä asfaltilla moottoriajoneuvojen ja maantiepyöräilyn saralla, ovat SCORPION™ MTB -mallit parhaimmillaan maastokäytössä.

Moottoriurheilun geenit

Pirelli hyödyntää tehokkaasti moottoriurheilussa keräämäänsä vankkaa kokemusta muun muassa SCORPION™MX -motocrossrenkaista, joita on käytetty menestyksekkäästi motocrossissa useita vuosia. Nyt Pirelli tuo tämän huipputeknologian maastopyörille optimoituina SCORPION™ MTB -renkaina. Renkaat ovat myös selkeillä merkinnöillä varustettuja värein ja kirjaimin eri käyttötarkoituksia varten.

Punainen H-kirjain SCORPION™MTB -renkaassa tarkoittaa sen olevan suunniteltu kovalle alustalle (Hard Terrain). Kompakti kuviointi matalaprofiilisilla nappuloilla tarjoaa matalan vierintävastuksen ja erinomaisen pidon kovalla ja kivisellä alustalla. Keltainen M-kirjain on monipuolisen all-round-renkaan merkintä (Mixed Terrain). Hieman harvempi kuviointi korkeammilla nappuloilla parantaa pitoa pehmeillä alustoilla, kuitenkin säilyttäen hyvän rullaavuuden, minkä takia renkaat soveltuvat hyvin vaihtelevaan maastoon niin kuivalla kuin märällä kelillä. Sininen S-kirjain tarkoittaa parasta suorituskykyä pehmeällä alustalla (Soft Terrain). Näissä renkaissa on suuret välit korkeiden nappuloiden välillä erinomaista purevuutta varten mudassa ja pehmeällä maaperällä.
Vihreä R-kirjain tarkoittaa renkaan olevan suunniteltu erityisesti käytettäväksi takarenkaana (Rear Specific). Renkaan kuviointi tarjoaa matalan vierintävastuksen ja erinomaisen pidon niin märällä kuin kuivalla säällä vaihtelevilla alustoilla.

Pito, iskunvaimennus ja pistosuojaus samassa paketissa

SCORPION™MTB -renkaat valmistetaan yksinkertaisella, mutta kestävällä rakenteella. Kaikissa renkaissa käytetään Pirellin SmartGRIP Compound -kumiseoksia, jotka on erikseen optimoitu kullekin kuvioinnille ja koolle sopiviksi. Kumiseokset tarjoavat loistavan pidon niin kuivalla kuin märällä kelillä ja niiden suorituskyky pysyy käytössä yhtä loistavana kuin uutena useiden vuosien ajan.

Parasta rullaavuutta ja pitoa varten matalilla rengaspaineilla SCORPION™ 2.2, 2.2 LITE ja 2.4 LITE -renkaat ovat varustettuja joustavalla 120 TPI:n seoksella.

Käyttötarkoituksen mukaisesti SCORPION™ 2.4 -renkaat ovat varustettua kestävämmällä 60 TPI:n seoksella sekä 120 TPI:n kylkivahvikkeilla lisäsuojausta varten rengasrikkoja vastaan. Tietysti kaikki Pirellin SCORPION™MTB -renkaat ovat tubeless ready luotettavaa sisärenkaatonta ajoa varten.

SCORPION™ MTB Lite: Grammanviilaajien valinta

Kaikki Pirelli SCORPION™ MTB -renkaat, paitsi takarenkaaksi suunnitellut R-versiot, ovat saatavilla myös Lite-versiona, jossa on erityisesti keskitytty matalaan vierintävastukseen ja keveyteen. Tämän ansiosta Lite-renkaat ovat täydellinen valinta pyöräilijöille ja kisakuskeille, jotka arvostavat erityisesti keveyttä..

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.