•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Nyt se on täällä!
Tutustu uuden Shimano 105:n hyötyihin

Shimanon odotettu uusi 105-osasarja on vihdoinkin saatavilla! Tarjolla sekä vanne- että levyjarruilla ja entistä laajemmilla välityksillä uusi osasarja sopii nyt vieläkin laajempaan käyttötarkoitukseen kuin edeltäjänsä.

Kenties suurin innovaatio uudessa 105:ssä on osasarjan omat hydrauliset levyjarrut. Uudet Flat Mount -jarrusatulat ovat yhteensopivat ICE TECH -jarrulevyjen ja -jarrupalojen kanssa. UCI-hyväksytyissä jarrulevyissä ei ole lainkaan 90 asteen kulmia, mikä parantaa lämpöä tehokkaasti siirtävien levyjen turvallisuutta. Uudet ergonomiset jarru- ja vaihdekahvat ovat osasarjan käyttöliittymä – ne tarjoavat erinomaiset säätömahdollisuudet kaiken kokoisille käsille. Lisäksi vaihteiston toimivuutta on parannettu nopeampaa, tarkempaa ja hiljaisempaa vaihtamista varten lyhyemmällä vaihdevivun liikkeellä.

105-osasarja on lisäksi varustettu uudella tyylikkäällä muotoilulla, mikä tuo sen ulkonäöllisesti lähemmäs Shimanon kalliimpia osasarjoja Ultegra ja Dura Ace. Erityisesti kampisarja erottuu uudessa osasarjassa edukseen: Siinä on leveämmät ja ohuemmat kammet sekä tyylikäs ja kestävä matta pinnoite kiiltävillä yksityiskohdilla.

Tutustu Shimano 105:llä varustettuihin pyöriimme!