Flandriens

Tarvikkeita pyöräilijöille

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Käsin maalattuja pyöräilyaiheisia figuureja
Pieniä pyöräilijöitä isolla asenteella! Tämä lienee paras tapa kuvailla Flandriensin tuotteita. Intohimoisia pyöräilyn harrastajia täynnä olevasta Belgiasta tuleva Flandriens valmistaa vaikuttavia käsin maalattuja pyöräilyfiguureja. Tuotteet valmistetaan Zamac-nimisestä materiaalista, mikä on akronyymi pienoismallien materiaalin sisältämistä sinkistä, alumiinista, magnesiumista ja kuparista. Täydellinen lahja pyöräilyä harrastavalle ja myös omaan kokoelmaan.
 
Pieniä taistelijoita pyöräilypaidoissa
Belgiassa sana “Flandrien” kuvailee erittäin vahvaa ja sinnikästä pyöräilijää. He ovat todellisia taistelijoita, jotka antavat kaikkensa periksi antamatta loppuun asti hankalimmissakin sääolosuhteissa. Käsin maalatuissa figuureissaan Flandriens kuvailee hienosti raa’an kilpapyöräilyn henkeä ja armottomuutta. Erinomainen lahja kaikille pyöräilijöille.

Suuri valikoima pieniä pyöräilijöitä
Kattavan nykyaikaisia ja historiallisia kilpapyöräilijöitä eri väreissä sisältävän valikoiman lisäksi yritys tekee myös pienoismalleja tunnetuimmista pyöräilyn tähdistä, Tour de Francen parhaista pyöräilijöistä sekä tämän hetken kuumimmista nimistä Pro Tourilla. Valtavaa valikoimaa täydentävät myös entiset ammattilaistallit.