Zoggs

Uimalasit triathloniin

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Zoggs on triathlonin harrastajien joukossa erittäin suosittu merkki. 90-luvun alusta yritys on valmistanut laadukkaita uimalaseja erityisesti triathlonin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Australialainen Sidneyssä perustettu yritys on vuosien varrella kehittänyt ja valmistanut uskomattoman määrän erilaisia uimalaseja. Nykypäivänä Zoggsin uimalaseja käytetään kaikkialla maailmassa ja ne auttavat niin kuntoilijoita kuin ammattiurheilijoita huippusuorituksiin.

Zoggs-tarvikkeet – tarvikkeet triathlonin kaikille osuuksille ja matkoille
Uimalasien lisäksi Zoggs valmistaa myös muita hyödyllisiä tuotteita, jotka auttavat triatleetteja ylittämään maaliviivan huippusuorituksen tehneinä niin maalla kuin vedessä. Esimerkki erityisen kätevästä ja hyödyllisestä tarvikkeesta on on Zoggsin tarvikelaukku harkittuine taskuineen. Uintiin Zoggs valmistaa myös nenäklipsejä ja korvatulppia, joita on mukavaa käyttää. Zoggsin avulla maailmanluokan urheilijat voivat löytää urheiluvarusteiden valmistajan, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita kaikille kolmelle triatlonin osuudelle.

Zoggsin triathlon-tarvikkeet – Huippusuoritus haastavissa olosuhteissa
Ensimmäinen pari Zoggs-uimalaseja tuotiin markkinoille 1992 ja nykypäivänä australialainen urheiluvarusteiden valmistaja tunnetaan erityisen hyvin hyvästä laadustaan. Täydellisesti istuvat uimalasit ovat merkittävä tekijä triathlonin uintiosuudella, joten kaikkia Zoggsin uimalasimalleja testataan äärimmäisissä olosuhteissa pitkään ennen markkinoille lanseerausta. Erinomaisesti sujuva yhteistyö useiden tunnettujen huippu-urheilijoiden kanssa sekä loistava asiakastyytyväisyys todistavat Zoggsin tuotteiden olevan erittäin laadukkaita.