WD-40 varmistaa pyöräsi pehmeän kulun

WD-40 on suosittu ja monikäyttöinen voiteluaine, joka soveltuu monenlaiseen huolto- ja korjaustyöhön. Kelta-sinisessä purkissa esitelty klassikko juontaa juurensa aina vuoteen 1958 asti. Lanseeraamisestaan lähtien se on ollut voiteluaineiden sekä kosteuden- ja korroosionpoistajien huippua. Monikäyttöisyytensä ansiosta WD-40 soveltuu yhtä hyvin niin kotitalouksiin kuin verstaille.

Voitelun lisäksi WD-40 on erinomainen ruosteenpoistaja

Kun aineen annetaan vaikuttaa ja päästä ruostekerroksen alle, pahastikin jumiutuneet liitokset antautuvat ongelmitta. WD-40 toimitetaan spraypulloissa kolmessa eri koossa. Kaikkiin pakkauksiin kuuluu ohut pullon suuaukkoon kiinnitettävä pilli, jonka annostelua voidaan säätää laajalle tai kapealle ja tarkalle alueelle. Käytön jälkeen käsiteltävän pinnan päälle muodostuu ohut suojaava kalvo.

Vaikka WD-40 onkin voiteluaineiden moniosaaja, sekään ei sovellu kaikkiin tarkoituksiin, esimerkiksi ketjun voiteluun. Tämän johdosta WD40 -tuoteperhe sisältää tuotteita, jotka ovat suunniteltu erityiskäyttöä varten. Pyöräilijöiden tarpeisiin kehitetyt voimansiirron puhdistus- ja voiteluaineet ovat olleet jo pitkään osana tuoteperhettä ja saavuttaneet ansaittua suosiota. Nämä tuotteet takaavat voimansiirron kitkattoman toiminnan ja pidentävät osien käyttöikää.

Tavallisen kuivan ketjuöljyn lisäksi WD-40 -mallistoon kuuluu myös wet oil -malli, joka huolehtii tehokkaasta voitelusta märissä ja kuraisimmissakin olosuhteissa.

Voiteluöljyjen lisäksi WD-40 tarjoaa oikeat tuotteet herkille materiaaleille pinnoille, kuten hiilikuidulle, kromipinnalle, kumille tai maalille. Niiden helppokäyttöisyyden ja tehon ansiosta pyörän ulkonäkö pysyy kuin uutta vastaavana ja käyttöikä pitenee parhaimmillaan vuosia.