Wahoo Fitness

Wahoo Fitness tekee pyöräilystä mitattavaa

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

1 Hakutulokset

Pyöräilyn ammattilaiset, jotka haluavat saavuttaa mahdollisimman hyviä tuloksia, tarvitsevat avukseen huipputeknologiaa suorituskyvyn seurantaan. Sillä valmentaja, tiimi ja urheilija voivat tietää mitä täytyy parantaa vain jos heillä on saatavilla erittäin tarkkaa tietoa harjoitteluista ja kilpailuista. Mutta on kuitenkin olemassa paljon kuntoilijoita, jotka haluavat saada helposti, nopeasti ja mutkattomasti tietoa suorituskyvystään ja harjoittelustaan. Wahoo Fitness tarjoaakin kaikille pyöräilyä harrastaville kuntoilijoista ammattiurheilijoihin laadukkaita tuotteita, joiden avulla voit seurata, vertailla ja analysoidaan harjoitteluasi reaaliajassa urheilutietokoneesta sekä lisäksi suoritusten välissä tietokoneella ja älypuhelimella.

Älypuhelin urheilutietokoneena
Wahoo Fitness on yhdysvaltalainen yritys, joka auttaa pyöräilijöitä seuraamaan ja parantamaan suorituskykyään harjoitteluissa ja kilpailuissa laadukkaan teknologian avulla. Mittaukset tapahtuvat elektronisilla laitteilla, jotka auttavat pyöräilijää pysymään ajan tasalla suorituskyvystään milloin tahansa ja missä tahansa. Sensorien keräämä tieto siirretään langattomasti älypuhelimeen, missä käyttäjä voi helposti nähdä yhteensopivassa sovelluksessa mittaustuloksia. Näin pyöräilijä ja hänen tiiminsä saavat tarkkaa tietoa muun muassa ajetuista kilometreistä, rasitustasosta ja sykkeestä eri tilanteissa.

Tehokasta mittaamista pyöräillessä
Yhdysvaltalainen Georgiasta oleva yritys Wahoo Fitness tarjoaa valikoimassaan monia erilaisia tuotteita, jotka mahdollistavat pyöräilijöille suorituskykynsä tarkan ja helpon seuraamisen. Yrityksen valikoimasta löytyy runsaasti teknisiä laitteita, jotka ovat helposti ja tyylikkäästi kiinnitettävissä pyörään. Kätevä paikka, missä kaikki tiedot ovat nopeasti saatavilla on tietenkin ohjaustanko. Tämän lisäksi Wahoo Fitnessin tuotteita voi hieman mallista riippuen myös pitää ranteessa tai esim. sykevyötä rinnan ympäri erinomaisella mukavuudella. Wahoo Fitnessin ansiosta harjoitusten seuraaminen ja analysointi on helpompaa kuin koskaan ja voit tiedot ovat helposti tutkittavissa iPhonella tai Android-puhelimella eri liikuntasovellusten avulla. Lisäksi kaikki Wahoon laitteet toimivat erittäin vähän virtaa kuluttavalla teknologialla. Wahoo Fitness mahdollistaa langattoman harjoittelun ja suorituskyvyn mittaamisen.