Vitargo

urheiluravinteet ja ravintolisät Ruotsista

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Vitargo on erityinen Ruotsissa kehitetty hiilihydraattivalmiste, joka tehdään ohratärkkelyksestä. Yrityksen nimi Vitargo tulee sanoista Vitality, Target ja Go. Valmistajan urheiluravinteet on kehitetty niin kilpaurheilijoiden kuin kuntoilijoiden tarpeet huomioiden. Heidän tuotteensa tulevat yhä tunnetummiksi ja käytetymmiksi myös pyöräilijöiden keskuudessa.
 
VITARGO – tehokas vaihtoehto kovaan harjoitteluun
Vitargo on tullut tunnetuksi erityisesti kestävyysurheilussa ja siten myös pitkiä pyörälenkkejä tekevien keskuudessa. Vitargon tuotevalikoimassa on myös urheilugeelejä suorituksen aikana nautittavaksi ja proteiinijuomia harjoituksen jälkeisen palautumisen tehostamiseen. Erityisen hyvän avun ravintolisistä saa rankan kilpailukauden ja kovemman harjoitusjakson aikana. Kuumissa lämpötiloissa ja runsaassa hikoilussa Vitargon tuotteista on myös suuri hyöty, koska ne sisältävät hyödyllisiä mineraaliaineita.

Geelinä, patukkana tai juomana: Tasapainoisilla, harkituilla ravintoarvoilla ja kattavalla valikoimalla Vitargon tuotteet mukautuvat täydellisesti myös sinun tarpeisiisi.