•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Triaction by Triumph
Tekniset alusvaatteet urheileville naisille

Triaction by Triumph on erittäin tunnettu yrityksen Triumph tuotemerkki. Yritys kehittää ja valmistaa alusvaatteita, joita myydään ympäri maailman. Triaction by Triumph on yrityksen tuotemerkki erityisesti naisurheilijoille suunnitelluille teknisille alusvaatteille. Urheiluun suunnitelluissa alusvaatteissa hyödynnetään innovatiivisia uusia teknologioita ja ne on suunniteltu täyttämään täydellisesti urheilun asettamat tiukat vaatimukset. Tuotteissa on myös erinomainen leikkaus, lukuisia käteviä ominaisuuksia ja trendikäs design.

Korseteista urheilurintaliiveihin
Kaikki alkoi vuonna 1886, kun korsettivalmistaja Johann Gottfried Spiesshofer ja liikemies Michael Braun perustivat korsettitehtaan “Spiesshofer & Braun“. Ensimmäisiä korsetteja valmistettiin vain kuudella ompelukoneella ja kuuden työntekijän voimin pienessä ladossa Heubachissa eteläisessä Saksassa. Vuonna 1902 yritys vaihtoi nimekseen "Triumph" – Pariisin riemukaaren inspiroimina. Tuotevalikoimaa laajennettiin entisestään. Nyt korsettien ohelle tuotevalikoimaan tulivat mukaan myös muun muassa rintaliivit, urheilurintaliivit, alushousut, kehon muotoja tukevat ja muokkaavat vaatteet. Innovatiivisista tuotteista seurannut maailmanlaajuinen menestys teki Triumphista kansainvälisen markkinajohtajan ja edelläkävijän alusvaatteiden valmistajana.

Valtava valikoima kaikeen urheiluun
Urheilurintaliivejä on saatavilla tukitasoilla matala, keskitaso, korkea ja extreme. Kaikki tuotteet on suunniteltu antamaan optimaalisen tuen ja toimivuuden urheluun samalla ollen hyvin hengittäviä, hajujen kehittymistä vähentävällä teknologialla käsiteltyjä ja korkealaatuisista teknisistä materiaaleista valmistettuja. Täydellinen yhdistelmä ominaisuuksia ja mukavuutta niin pyöräilyyn kuin kuntosalille.