TomTom
Seuraa sykettäsi ja kulkemaasi reittiä ranteesta TomTom-harjoitustietokoneilla

Perustamisvuodestaan 1991 TomTom on tullut tunnetuksi maailmanlaajuisesti navigointilaitteistaan ja panoksestaan teknologian saatavuuden parantamiseksi kaikille ihmisille. Liikkuville ihmisille TomTom valmistaa älykkäitä urheilukelloja, jotka auttavat urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa. TomTomin multisport-kellot mittaavat sykkeen suoraan ranteestasi, joten sinun ei tarvitse käyttää erillistä sykevyötä. Tarkan sykkeenmittauksen lisäksi 22x25 mm suuri näyttö kertoo sinulle nopeuden, ajan, matkan, kalorikulutuksen ja reitin.
 
Erilaiset harjoitusohjelmat auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Voit motivoida ja haastaa itsesi matka-, aika- ja kaloritavoitteilla ennen jokaista harjoitusta. Parantaaksesi nopeutta ja kestävyyttä voit valita intervalliharjoituksen. Jos poikkeat asetetusta tavoitteesta, mittari ilmoittaa äänellä ja värinällä asiasta sinulle. Kilpailutoiminto vertaa nykyistä suoritustasi aiempiin suorituksiin.

Harjoitustietokone on helppo irrottaa rannekkeesta jos sen haluaa vaihtaa uuteen. Mittarin voi myös kiinnittää pyörän ohjaustankoon näppärällä pyöräkiinnikkeellä. Mittari on myös yhteensopiva kadenssi- ja nopeusanturien kanssa. Sensorien kiinnittäminen pyörään on helppoa, jolloin ne voivat lähettää langattomasti Bluetoothin avulla mitatut tiedot ohjaustangossa olevaan mittariin.

Nimi multisport kertoo olennaisimman – monipuolisia kelloja ei tarvitse käyttää pelkästään juoksuun tai pyöräilyyn, vaan myös esimerkiksi uintiin tai vaikka kaikkien kolme lajin yhdistelmään. Mittareissa on 50m-vesitiiviys. Lisäksi voit mitata taloudellisuutta, vetojen määrää, uimatyyliä, kierroksia ja nopeutta uidessa.