•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Teasi-navigaattorit
Saavuta määränpääsi nopeasti Teasin GPS-laitteilla

TEASI tarjoaa kattavan valikoiman pyöräilynavigaattoreita ja GPS-laitteita sekä tarvikkeita pyörämatkailuun ja pyöräretkille sekä vaellukseen, hiihtoon ja melontaan. Teasin pyöränavigaattorilla löydät aina määränpääsi – oli kyseessä sitten iltalenkki, päiväretki tai pitempi pyörämatka.

Helppokäyttöisiä ja täynnä ominaisuuksia
Teasin GPS-laitteet ovat täynnä informaatiota ja toimintoja outdoor-ihmisille. Ne mahdollistavat reittien suunnittelun etukäteen PC:llä kotona ja toteutettujen lenkkien analysoinnin jälkikäteen. Ajon aikana voit höydyntää useita erilaisia käytännöllisiä työkaluja, kuten kompassia, tallennettuihin paikkoihin navigointia (”POI”) ja tarkkoja karttoja. Kaikki on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja toimivaksi. Ota vain laite ulos laatikosta ja lähde pyöräilemään!

Kohtuullisen hintainen ja käytännöllinen
Teasin kätevät GPS-laitteet tekevät vaikutuksen erinomaisella hinta-laatusuhteellaan ja teknisillä ominaisuuksillaan. Jos etsit edullista navigaattoria, joka nopeasti ja selkeästi kertoo sinulle reitin määränpäähän, ovat TEASI:n GPS-laitteet juuri oikea valinta sinulle.