suplest

Sveitsiläisiä pyöräilykenkiä maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn ja touring-pyöräilyyn

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Käy kuin kello – pyöräilykengät Sveitsistä
2007 Robert Gehrig ja Daniel Balmer perustivat tuotemerkin suplest Bernissä Sveitsissä. He ovat molemmat intohimoisia pyöräilijöitä ja uppoutuvat täysillä harrastukseensa niin asfaltilla kuin poluilla. “Shoes made by bikers” on heidän mottonsa ja siksi he valmistavat pyöräilykenkiä näiden kolmen periaatteen mukaan: huippulaatu, sveitsiläisyys ja vakuuttava yksinkertaisuus.
Sveitsi on aina tunnettu laadusta – oli kyseessä seitten juusto, suklaa, lääkkeet tai teknologiateollisuus. Saavuttaakseen yllä mainitut periaatteet, suplestin täytyy joka päivä tehdä rankasti töitä pitääkseen Sveitsin maana, joka on myös tunnettu korkealaatuisista pyöräilykengistä.

Premium-luokan kenkiä intohimoisille pyöräilijöille
Suplest ei tahdo olla valtavirtaa – täällä jokainen kenkä suunnitellaan vastuullisesti ja kehitetään toimivaksi pienimpiä yksityiskohtia myöden. Premium-luokan kenkämerkki suplest ei halua seurata trendejä, vaan käyttää parhaita materiaaleja ja luoda täydellisiä leikkauksia saavuttaen parhaan mahdollisen pyöräilykengän. Suplest erottuu muista merkeistä ja onkin vaikuttava uusien trendien asettaja pyörämarkkinoilla.
Yksi suplestin periaatteista huippuladun ohella on kenkien muotoilun yksinkertaisuus ja toimivuus. Kukaan ei halua hankalasti käytettävää tuotetta – ja siksi suplestin kengät ovat harkinnalla ja ajatuksella hyvin pelkistetyn oloisia sisältäen vain kaikki tärkeät huippulaadun ja parhaan toimivuuden takaavat ominaisuudet. Suplestin kengät ovat kauniita ja toimivia pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Pyöräilykengät maantielle ja maastoon
Yrityksen nimi suplest koostuu kahdesta osasta: ranskan kielen sanasta “souplesse”, eli äärimmäisen tehokkaasta harjoittelusta lyhyillä rankoilla vedoilla ja englannin kielen sanasta “supple”, joka tarkoittaa taipuisaa tai notkeaa. Suplestin pyöräilykenkien valikoima tarjoaakin tasapainoisen yhdistelmän korkealaatuisia materiaaleja, teknisiä pohjallisia parasta voimansiirtoa varten sekä huippuluokan ergonomiaa ja istuvuutta suorituskyvyn ylläpitämiseen pitkäkestoisissa suorituksissa.
Sveitsiläisen merkin tuotevalikoimaan kuuluvat kevyet ja täydellisesti istuvat maantiekengät ja maastokengät parasta voimansiirtoa varten. Suplestin valikoimasta löytyy kolme erilaista sarjaa, joista yksi on suunniteltu maantiepyöräilyyn, yksi XC-tyyppiseen maastopyöräilyyn ja Offroad-sarja SUPtraction-pohjalla touring-pyöräilyyn ja maastopyöräilyyn.