Solestar

suorituskykyisiä pohjallisia maantie- ja maastopyöräilijöille

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

INNOVATIIVISET HIILIKUITUISET SOELSTAR-POHJALLISET
Pohjallisillaan Solestar haluaa tuoda urheilijat parempaan yhteyteen välineidensä kanssa. Patentoitu hiilikuituisten pohjallisten Stabilization-Delta -tuki optimoi jalan asennon, tasapainottaa jalan ja korjaa virheasentoja tarvittaessa. Pohjalliset tarjoavat myös tehokkaamman voimansiirron polkimiin. Pohjalliset eivät pelkästään paranna urheilija suorituskykyä, vaan suojaavat myös rasitusvammoilta. Markkinoilla on aiemminkin ollut urheiluun suunniteltuja pohjallisia, mutta Solestar on ensimmäinen erityisesti pyöräilyyn pohjallisia suunnitellut yritys.

Kaikki jalat ovat erilaisia. Silti asento, joka tarjoaa parhaan mahdollisen voimansiirron ja suojan nivelille polkiessa on aina sama: Neutraali nolla-asento. Solestar-pohjallisten avulla erityyppiset jalat saavat oikean, parhaan ja vakaimman asennon.

Innovatiivinen ja kehittynyt konsepti kehitettiin Berliinissä, missä teknologiaa edelleen kehitetään yhä paremmaksi. Lisäksi pohjalliset valmistetaan Saksassa parhaan laadun varmistamiseksi viimeisimpien standardien mukaisesti. Pohjalliset soveltuvat kaikkiin kenkämalleihin ja kaikki yleisimmät kengän koot ovat saatavilla.

Maantiepyöräilyyn suunniteltujen pohjallisten lisäksi Solestar tarjoaa myös erityisesti maastopyöräilyyn suunniteltuja pohjallisia maastopyöräilijöille. Verrattuna maantiepohjallisiin maastopohjalliset ovat hieman paksummalla pehmusteella varustettuja ja ne on myös erityisesti suunniteltu kestämään hypyistä ja epätasaisuuksista pohjallisiin kohdistuvaa ylimääräistä painetta.

Huippulaatuiset pohjalliset optimoivat jalan asennon niin maantiepyöräilyssä kuin maastopyöräilyssä mukavalla tavalla, parantavat suorituskykyä, auttavat ehkäisemään rasitusvammoja ja tuovat lisää nautintoa urheilemiseen!