SIXTUS
IHONHOITOA ENNEN JA JÄLKEEN HARJOITUKSEN

Ihosta huolehtiminen on osa terveellistä elämäntapaa ja sen huomointi on erityisen tärkeää urheilijoilla, jotka ovat aktiivisia ja liikkuvat paljon luonnossa. Saksasta Schliersee-järven rannalta peräisin oleva Sixtus on tarjonnut tuotteita tähän tarkoitukseen jo yli 80 vuoden ajan.

Alpeilla kasvavista yrteistä ja luonnollisista öljyistä koostuva patentoitu resepti luo Sixtus-tuotteiden pohjan. Yrtit ovat valittu tuotteen käyttötarkoituksen ja ihotyypin mukaan. Öljyt ovat valmistettu eri kasvien kukinnoista, lehdistä ja juurista. Terveellisten vaikutusten lisäksi ne antavat voiteille myös miellyttävän tuoksun. Valmisteiden sisältämä gammalinoleenihappo parantaa ihon elastisuutta ja vähentää ryppyjen muodostumista kasvoihin. Allantoiini puolestaan rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja nopeuttaa mahdollisesti solujen uusiutumista.  

Monet arvokkaat Alpeilla kasvavat yrtit löytyvät lähes Sixtuksen tehtaan etupihalta! Vastavuoroisesti osa tuotteiden ainesosista tulee kauempaa, kuten esimerkiksi Välimeren rannalta peräisin olevat laventelin lehdet. Kaikkien raaka-aineiden puhtaus on testattu Sixtuksen omassa laboratoriossa ennen valmistuksen aloittamista.

Monta vuotta laadukasta perinnettä – Sixtus on pitänyt huolta Saksan Olympiajoukkueesta terveyttä edistävillä valmisteilla jo vuodesta 1952 lähtien. Sixtus panostaa erityisesti pyöräilyyn ja onkin tarjonnut avun useille ajajille jo vuosien ajan.

Sixtus-tuotteet yhdistävät viimeiset valmistustekniikat ja vuosisatoja vanhan tiedon yrttien parantavista vaikutuksista. Uuden ja vanhan tietämyksen soveltaminen sekä vaativa laadunvalvonta varmistavat, että urheilijat saavat parasta mahdollista ihonhoitoa.