Ottolock

Your bike lock for security on short stops and protection from petty thieves

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Ottolock-lukon idea syntyi lyhyellä tauolla kahvilassa. Maantiepyöräilijöillä ei yleensä ole lukkoa mukanaan lenkeillä, mutta sellainen voi tulla lyhyellä tauolla tarpeen. U-lukko on liian painava, vaijerilukko ei tarjoa tarpeeksi suojaa kalliille pyörälle. Vuonna 2014 pieni joukko innovatiivisia pyöräilyä rakastavia nörttejä kokoontuivat ja keksivät ratkaisun.

Kickstarterista maailmanlaajuiseen menestykseen
Sakset, tukevat pihdit, jääspray tai tiirikointi – Ottolock-lukot on testattu Yhdysvalloissa Portlandissa takaamaan suojan kaikkia näitä vastaan. Kattavien tutkimusten ja testien jälkeen tuote oli vihdoinkin valmis julkaistavaksi: kevyt lukko alumiinista, useista kerroksista vahvaa terästä, Kevlarista ja Santoprenesta – lukko, joka kestää leikkaamista, on kevyempi kuin U-lukko ja turvallisempi kuin vaijerilukko. Juuri oikeanlainen yhdistelmä turvaa ja keveyttä kompaktissa koossa. Tämä näppärä keksintö sai lentävän lähdön: Ottolock saavutti lyhyessä ajassa täyden rajoituksen Kickstarterissa ja oli nopeasti valmis tuotantoon.

Suosittu Ottolock-pyörälukko löytyy myös ROSE Bikesin verkkokaupasta. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja hanki sinäkin huippukevyt ja luotettava lukko pyörällesi esim. kahvilataukoja varten.