Orthomol
Ravintolisät ja tuotteet erikoisruokavalioihin niin urheiluun kuin arkeen

Idea Orthomolin takaa juontaa juurensa Münchenin lentokentälle, kun farmaseuttinen markkinoinnin asiantuntija tohtori Kristian Glagau tapasi kemistin tohtori Hans Dietl 1990-luvun alussa. USA:ssa ortomolekulaarinen lääketiede oli jo silloin oma tieteenalansa, jota tutkittiin paljon. Nämä kaksi henkilöä vakuuttuivat nopeasti konseptista tarjota mikroravinneyhdisteitä eri käyttötarkoituksiin myös Saksan markkinoille. He perustivat yrityksen Orthomol ja olivat siten ensimmäinen yritys Saksassa, joka tarjosi valikoiman tuotteita, jotka perustuvat ortomolekulaaiseen tieteeseen. Yritys, joka aloitti kahdella työntekijällä 140  m²:n pinta-alalla on kasvanut yli 400 työntekijän menestyväksi terveysalan motivoivaksi yritykseksi.

Kokemusta ja laatua perheyrityksessä
Orthomol kehittää ja toimittaa ravintolisiä sekä erikoisruokavaliotuotteita, joiden sisältö perustuu tieteellisiin tutkimuksiin ravinnon ja lääketieteen saralla. Täyttääkseen kovimmatkin laatuvaatimukset, yritys valmistaa kaikki tuotteensa Saksassa. Pääkonttori sijaitsee Nordrhein-Westfalenissa Langenfeldissa. Tiukan laatuvalvonnan ja pitkän kokemuksen ansiosta Orthomol on ollut ortomolekulaarisen ravitsemuksen pioneeri ja edelläkävijä jo 25 vuoden ajan. Orthomolin tuotteet ovat nyt saatavilla yli 30 maassa ympäri maailman mukaan lukien Yhdysvallat, Japani ja Saudi-Arabia. Huipputason asiantuntijuuden sekä laajan yhteistyön ansiosta lääkäreiden ja lääkevalmistajien kanssa, tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti yhä kehittyneemmillä tuotteilla.

Ravintolisät urheiluun ja arkeen
Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa lukuisilla eri vitamiineilla ja mineraaleilla rikastetut ravintolisät. Urheilijoille on tarjolla erityisesti paljon liikkuville suunniteltuja valmisteita, kuten Orthomol Sport, jolla voi rikastuttaa muita urheiluravinteita kun esimerkiksi B-, C- ja E-vitamiinin, magnesiumin ja kalsiumin tarve on tavallista suurempi. Orthomolin tuotteita voidaan annostella useilla eri tavoilla ja niitä on saatavilla esimerkiksi tabletteina, kapseleina ja valmiina juomina.