Miranda

Yksinkertaisista pyörän pumpuista huippulaatuisiin voimansiirron osiin – Miranda perustettiin jo vuonna 1940 ja on valmistanut siitä lähtien laadukkaita osia pyöriin ja moottoripyöriin. Näihin osiin kuuluvat muun muassa gripit, kahvat, V-jarrut ja satulatolpat, kaikki Euroopassa valmistettuja.

Portugalilainen kampien valmistaja Miranda – mikä muuten tarkoittaa ihailtavaa eikä pelkästään viittaa kuvankauniiseen pieneen portugalilaiseen kaupunkiin Águedaan – valmistaa OEM-kampisarjoja ja muita pyöränosia tunnetuille valmistajille kuten Bosch ja Panasonic. Pitkät yhteistyökuviot ja tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet Mirandan tärkeimpiä prioriteetteja toiminnassa, mikä myös näkyy heidän tuotteissaan. Huippukevyet Miranda Infinium Chainflow -kammet ovat esimerkiksi varustettuja äärimmäisen kiertojäykällä titaanisella rattaalla rajuun maastoajoon.

Perheomistuksessa oleva yritys on voittanut vuosien varrella lukuisia arvostettuja palkintoja innovatiivisilla tuotteillaan ja se on erityisesti viime vuosina saavuttanut suositun aseman suorituskykyä arvostavien pyöräilijöiden keskuudessa. Lisäksi Miranda tekee aktiivisesti töitä pyöräilyn tunnettavuuden eteen. Mirandan laatuun voi aina luottaa.